Žiga Mikulan : Pripravljen sem na vse!

Pozdravljen Žiga. Na VFN 3 se boš boril v glavni borbi večera, nam lahko poveš kaj to zate predstavlja?
Lep pozdrav in hvala za priložnost intervjuja. Na VFN3 bom imel vlogo glavne borbe večera, ki se bo odvijala po pravilih profesionalne borbe. Glavna borba večera pred domačo publiko, je nekaj kar si vsak borec želi. Jaz bom pa tudi zagotovil, da bojo gledalci uživali v spektaklu.
Boriš se proti makedonskemu borcu Dino Starčeviću, nam lahko poveš kaj več o njemu, kako so potekale tvoje priprave ter kaj pričakuješ od borbe?
Svojega nasprotnika ne poznam dobro, vem pa da že ima eno profesionalno zmago v MMA, tako da pričakujem kvalitetno borbo. Dino, upam da si se dobro pripravil na 15 minut borbe! Moje priprave na borbo, so potekale odlično! Poškodbo zapestja, ki sem jo utrpel na prejšnji borbi, sem odlično saniral in brez ovir nadaljeval priprave! Počutim se odlično, še nikoli nisem bil tako pripravljen fizično in psihično!! Pripravljen sem na vse!
Kakšno je tvoje mnenje o organizaciji Valhalla Fight Night in kakšen je pomen le-te za slovensko sceno?
Valhalla Fight Night je organizacija, ki hitro in kvalitetno raste ter je edina organizacija v Sloveniji, ki omogoča mladim borcem vstopiti na MMA sceno. Lahko smo ponosni, da imamo takšno organizacijo v Sloveniji in lahko s tem gradimo Slovensko MMA sceno.
Kakšni so tvoji načrti za prihodnost v MMA karieri?
Moji načrti v MMA karieri so, da bom z vsako borbo, za stopnico bližje večjim izzivom in organizacijam. Biti borec po MMA pravilih, je zame nekaj več, le redki lahko vstopijo v kletko in občutijo občutek, ki ga ni mogoče opisat! MMA je način življenja. Boril se bom do konca!

Povabilo na VFN3:Vabljeni na večjo in boljšo Valhallo Fight Night 3!! Pridite podpreti in navijati za svojega najboljšega borca!! SE VIDIMO!

1 81987389_564534614096562_4321297008892575744_n

Share this post: