Žiga Mikulan : Bodite del odlične publike in pridite 16.novembra v Celje, na Valhalla Fight Night 2

Pozdravljen Žiga! Na naslednji Valhalli 16.11. v Celju boš ponovno imel pomembno vlogo in sicer glavno borbo večera. Nam lahko poveš kaj več o tem, že imaš potrjenega nasprotnika,..?
Je tako, 16. novembra se bo v Celju odvijala Valhalla Fight Night 2, kjer se bom imel čast boriti v glavni borbi večera. Nasprotnik za borbo je že znan in potrjen. Boril se bom proti Antonu Franjiću, ki prihaja iz Avstrije.

70656452_2385655038220914_5396931006504632320_o
Kaj ti je pomenila priložnost se boriti na prejšnji Valhalli pred domačim občinstvom, predvsem v glavni borbi večera?
Boriti se na prvem takšnem MMA eventu v Sloveniji, v Celju pred domačim občinstvom je bila zame odlična izkušnja. Gledalci so pokazali odlično podporo vsem borcem! Od začetka in do konca!
Na prejšnji Valhalli se ti ni izšlo po načrtih. Čemu pripisuješ to? Kaj si v tem času popravil, oz. kaj si se iz tega naučil? Kaj misliš, da bo tokrat drugače?
Najprej bi se rad zahvalil svojemu nasprotniku Andreju Jazvotu, ki je dobro pripravil plan in ga dobro od delal. Počena arkada v drugi rundi mi je preprečila nadaljevati v zadnjo rundo borbe, zaradi zdravniške odločitve, kljub temu je bila borba zame dobra izkušnja in stopnica v višji nivo. Po porazu sem se takoj vrnil na blazine in začel trenirat. Na naslednji Valhalli pričakuje 3 runde visoko tempirane borbe na vseh segmentih. Hard work pays off!
Kaj nam lahko poveš o organizaciji Valhalla Fight Night? Kaj pomeni obstoj takšne organizacije za slovensko sceno,…?
Valhalla Fight Night je organizacija za katero stoji in jo vodi Nejc Preložnik. Valhalla je odlična priložnost za mlade in izkušene borce, ki se želijo boriti pred domačim občinstvom. Borbe na Valhalli se odvijajo v MMA PRO kletki, kjer lahko borci preizkusijo pravo MMA borbo.
Bodite del odlične publike in pridite 16.novembra v Celje, na Valhalla Fight Night 2, ter podprite in navijajte za svoje favorite! Se vidimo
Valhalla Fight Night 2
16.11.2019 | GCC, Celje

Share this post: