Žeželić vas vabi v Opatijo to soboto !!!

Žeželić: Pripremam pravi spektakl u ringu za posjetitelje Opatija Fight Nighta 11

Autor Fiuman.hr

Talentirani borac Opatija Fight Cluba Luka Žeželić ove se subote, 28. prosinca, vraća u ring nakon višegodišnje pauze. Na Opatija Fight Nightu 11 u klubu Centra Gervais snage će odmjeriti s talijanskim suparnikom Alessandrom Fiamengom, a tim povodom razgovarali smo s borcem OFC-a.

Što te potaknulo na povratak u ring i bojiš li se tzv. “ring rusta”?

“Svatko tko se jednom borio u ringu me može razumjeti, to je nešto što nosiš u sebi. Koliko god da pauzu napraviš, ne treba ti puno da te nagovore da ponovno uđeš u borilište. Ipak tamo radiš ono što najviše voliš. Bit ću iskren, zaista me nije strah tog “ring rusta”. Znam tko mi je protivnik i znam što mi je činiti.”

Kako su protekle pripreme?

“Pripreme su protekle super, bilo je na početku nekih manjih ozljeda i eto sad spremno čekam meč. Na treningu smo prošli sve segmente borbe i nema šanse da me izbaci iz svog ritma.

Što nam možeš reći o svom suparniku i kakav meč od tebe mogu očekivati posjetitelja ovog borilačkog spektakla?

“Alessandro Fiamengo je iskusni talijanski borac koji također voli svoje mečeve završavati nokautom, to je sve što imam reći o njemu, neka radije o razmišlja o meni. Svi koji posjete Opatija Fight Night 11 bit će oduševljeni, jer ako vole rat u ringu, upravo to ih čeka u subotu. Nadam se da vole atraktivnu borbu, jer ja ću dati sve od sebe da moj meč ne dočeka ni kraj prve runde”, rekao je Žeželić.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kuna za stajanje i 60 kuna za sjedenje. U prodaji su također VIP ulaznice s rezerviranim i numeriranim mjestom u prva tri reda po cijeni od 80 kuna. Ulaznice možete kupiti u Dallas Music Shopu u Rijeci, a u Opatiji u caffe baru Monokini i restoranu Bianco&Nero koji se nalazi u sklopu sportske dvorane.

73342848_2006102712869881_4754115354530152448_o

Share this post: