WFC 23: Uprising vabljeni na tehtanje borcev !!!!

WFC 23: Uprising vabljeni na tehtanje borcev !!!!
Nedelja 17.Februar 2019
Ljubljana, Hala Tivoli ob 20:00

Temperatura pred nedeljskim dogodkom WFC 23: Uprising skokovito narašča, borci pilijo še zadnje malenkosti pred spopadom v ringu.

V soboto, 16. februarja, pa se bodo ob 18:00 uri predstavili tudi v živo, ko bo vseh 22 nastopajočih zbranih v Radisson Blu Plaza Hotelu v ljubljanskem BTC-ju, kjer bo potekalo vaganje bork in borcev.

Vabljeni v prostore hotela, kjer boste imeli priložnost spoznati pogumni dekleti in odločne fante od blizu. Vaganje bo v živo prenašal tudi spletni portal Siol.net ter televizijska postaja Planet TV.

Če še nimate svojega koščka dragocenega papirja, potem hitro po karte na Petrol ali na katerega izmed preostalih pooblaščenih prodajnih mest, nakup pa lahko opravite tudi iz udobja svojega doma na Eventim.si.

 

V nedeljo 17. februarja se v Ljubljano vrača borilni spektakel WFC, ki bo v Hali Tivoli priredil že 23. izvedbo največjega borilnega dogodka v Sloveniji.

Gledalci bodo v enem večeru lahko videli borbe v MMA, K-1 ter premierno boks in nastop najboljšega slovenskega težkokategornika, Harisa Aksaliča.

WFC je v več kot desetletju obstoja bil odskočna deska mnogim vzpenjajočim se borcem iz regije in širše.

Tokrat bodo v glavni vlogi nekdanji velterski prvak Ivica Trušček, ki ima rekordno število WFC zmag v zgodovin. Po dolgi odsotnosti pa se v ring vrača živa legenda slovenske borilne scene, Dalibor Anastasov.

Ob njih bomo na delu videli še kopico borcev, ki so se izkazali na dogodku spomladi letos v Ljubljani, prihaja pa tudi nekaj novih in zanimivih obrazov, ki bodo v bližnji prihodnosti prav gotovo med najnevarnejšimi možmi v tem na trenutke krutem, a izredno zanimivem ter napetem športu.

Share this post: