WFC 23: Uprising Nedelja 17.Februar 2019 spektakel se nezadržno bliža !!!

 

WFC 23: Uprising
Nedelja 17.Februar 2019
Ljubljana, Hala Tivoli ob 20:00

V soboto 17. februarja se v Ljubljano vrača borilni spektakel WFC, ki bo v Hali Tivoli priredil že 23. izvedbo največjega borilnega dogodka v Sloveniji.

Gledalci bodo v enem večeru lahko videli borbe v MMA, K-1 ter premierno boks in nastop najboljšega slovenskega težkokategornika, Harisa Aksaliča.

WFC je v več kot desetletju obstoja bil odskočna deska mnogim vzpenjajočim se borcem iz regije in širše.

Tokrat bodo v glavni vlogi nekdanji velterski prvak Ivica Trušček, ki ima rekordno število WFC zmag v zgodovini, prvič bo pas napadal domačin, Lemmy Krušič, po dolgi odsotnosti pa se v ring vrača živa legenda slovenske borilne scene, Dalibor Anastasov.

Ob njih bomo na delu videli še kopico borcev, ki so se izkazali na dogodku spomladi letos v Ljubljani, prihaja pa tudi nekaj novih in zanimivih obrazov, ki bodo v bližnji prihodnosti prav gotovo med najnevarnejšimi možmi v tem na trenutke krutem, a izredno zanimivem ter napetem športu.

Bodite del nove zgodbe tudi vi in podprite borce na njihovi poti na WFC 23: Uprising, ki ga bo 17. februarja gostila ljubljanska Hala Tivoli. Več o sodelujočih, napovedih borb in posnetkih iz zakulisja pa v prihajajočih tednih na uradni strani promocije WFC, www.wfc.si, ter na spletnem portalu SIOL.
Da boste pripravljeni v duhu WFC pa lahko obiščete prodajalno in tudi s tem podprete borce :

https://www.facebook.com/PitbullEU/?epa=SEARCH_BOX

Share this post: