UFC Fight Night 156 samo na Fight Channel PPV-u!

S novim Fight Night izdanjem najveća svjetska MMA promocija prvi put stiže u Urugvaj, točnije u Montevideo. U glavnoj borbi će snage odmjeriti prvakinja muha divizije Valentina Ševčenko koja će pojas braniti od Liz Carmouche, dok se u co-main eventu bore Vicente Luque i Mike Perry.

UFC Fight Night 156 ne propustite u izravnom prijenosu 11. kolovoza, u noći sa subote na nedjelju od 2 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u!

Revanš Valentine Ševčenko i Liz Carmouche

Valentina Ševčenko (17-3) brani titulu u sljedećoj borbi protiv stare poznanice Liz Carmouche (13-6). Liz Carmouche je ušla u UFC povijest po tome što je nastupila u prvoj UFC ženskoj borbi u veljači 2013. godine. Tada je poražena od Ronde Rousey polugom na ruci krajem prve runde. No to nije sve, Carmouche je 2010. godine u C3 Fights nanijela Valentini prvi poraz u MMA karijeri.

Nakon što je izgubila od Carmouche, Ševčenko je pobijedila u sljedećih 10 od 12 borbi. A naredna dva poraza u UFC-u, i njezina jedina dva poraza nakon Carmouche, nanijela joj je Amanda Nunes. Od zadnjeg poraza u borbi za titulu s Amandom Nunes, Ševčenko je skupila 3 pobjede i vratila se u muha diviziju. U zadnjoj je borbi pobijedila Jessicu Eye nokautom u drugoj rundi i prvi put obranila svoju titulu.

Liz Carmouche će ovo biti druga borba za UFC titulu. Prvi se put borila za titulu u već spomenutoj borbi s Rondom Rousey, a jedina je borkinja koja je završila Valentinu Ševčenko.

Velter okršaj Vicentea Luquea i Mikea Perryja

U sunaslovnoj borbi će rukavice ukrstiti Vicente Luque i Mike Perry. Luque (16-6-1) u borbu ulazi s pet pobjeda u nizu, a cilj mu je penjati se ljestvicom velter divizije atraktivnim borbama. U zadnjoj je borbi pobijedio Derricka Krantza tehničkim nokautom u prvoj rundi što mu je ujedno bio i peti finiš u zadnjih pet pobjeda.

Mike Perry (13-4) u kavez ulazi nakon pobjede jednoglasnom odlukom nad Alexom Oliverirom te u zadnja tri meča ima 2-1. Poznat je kao borac s brutalnim nokautima, a upravo je tako završio Jakea Ellenbergera i Dannyja Robertsa.

U ostalim borbama nastupaju Luis Garagorri i Humberto Bandenay u pero diviziji, Volkan Oezdemir i Ilir Latifi u poluteškoj, Rodolfe Vieira i Oskar Piechota u srednjoj, a sve će otvoriti još jedan okršaj u pero diviziji između Enriquea Barzole i Bobbyja Moffetta.

UFC Fight Night 156 ne propustite u izravnom prijenosu 11. kolovoza, u noći sa subote na nedjelju od 2 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u!

UFC Fight Night 156

Valentina Shevchenko (c) vs. Liz Carmouche
Vicente Luque vs. Mike Perry
Luiz Garagorri vs. Humberto Bandenay
Volkan Oezdemir vs. Ilir Latifi
Rodolfo Vieira vs. Oskar Piechota
Enrique Barzola vs. Bobby Moffett

Share this post: