UFC Fight Night 154 samo na Fight Channelu

UFC Fight Night: Moicano vs. Korean Zombie, odnosno UFC Fight Night 154, po prvi puta dovodi najpoznatiji oktogon svijeta u Južnu Karolinu, a predvodi ga borba lake divizije između Renata Moicana iz Brazila i Chan Sung Junga, poznatijeg pod nadimkom ‘The Korean Zombie’. U co-main eventu gledamo okršaj bantam divizije između Johna Linekera i Roba Fonta.

UFC Fight Night 154 ne propustite u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju 23. lipnja od 1 sat poslije ponoći samo na Fight Channelu!

Moicano vs. Korean Zombie

Chan Sung Jungu ovo će biti prva borba u 2019. godini. Ovaj ljubimac MMA fanova diljem svijeta u oktogon dolazi iz poraza u jednoj od najboljih borbi 2018. godine, a i ova borba ima potencijala da postane najbolja u ovoj. Protivnik će mu biti Renato Moicano. Znajući što ova oba borca mogu ponuditi, nema sumnje da je na pomolu odličan meč.

Iako je Chan Sung Jung (14-5, 4-2 UFC) u 2018. godini nastupio samo jednom, odradio jefantastičan nastup protiv Yaira Rodridgueza. Zombie je tu borbu bio samo sekundu od pobjede, no onda je spektakularno nokautiran.Inače, u veljači 2017. godine se vratio nakon tri i pol godine izbivanja zbog služenja vojnog roka, no ušao je u probleme s ozljedama te je od tada nastupio tek dva puta.

Renato Moicano (13-2-1, 5-2 UFC) se ove godine već borio u veljači kad ga je porazio Jose Aldo u još jednoj sjajnoj borbi. Tim porazom ostao je bez napada na titulu. Trenutno se nalazi na petom mjestu ljestvice izazivača perolake kategorije, što je čak osam mjesta ispred njegovog korejskog protivnika.

Revanš Johna Linekera i Roba Fonta

U co-main eventu nadolazeće priredbe gledat ćemo revanš u bantam diviziji i to između Johna Linekera i Roba Fonta.

Lineker (31-9 MMA, 12-4 UFC) je prije koji tjedan čelnicima UFC-a poslao očajnički vapaj za borbom. Odmah tjedan dana nakon toga je dobio gažu. Unatoč tome što je podijeljenom odlukom izgubio od Coryja Sandhagena u travnju, kako je u zadnje tri godine imao samo četiri borbe, bio je prisiljen potražiti i posao pa se zaposlio u trgovini kućnim ljubimcima kako bi mogao uzdržavati obitelj. Upravo zbog toga je UFC-u poslao poruku da će razvgrnuti ugovor s njima ako uskoro ne dobije borbu.

I tako sad Lineker ima priliku sve promijeniti i vratiti se na pobjedničke staze kad mu se na suprotnoj strani oktogona nađe Font kojeg je već jednom dobio na bodove jednoglasnom odlukom prije tri godine na UFC-u 198.

Rob Font (16-4 MMA, 6-3 UFC) se vraća na borilište šest mjeseci nakon pobjede jednoglasnom odlukom nad Segiom Pettisom što znači da u zadnje četiri borbe ima 2-2.

Što se ostalih borbi glavnoj dijela eventa tiče, u igri su još dvije muške i dvije ženske borbe. Tu je napeti okšaj Bryana Barberene i Randyja Browna u velter diviziji, Adrea Lee i Montana de la Rosa bore se u muha kategoriji, tu su srednjaši Kevin Holland i Alessio di Chirico, a sve kreće sa ženskom slamka divizijom u kojoj se bore Ashley Yoder i Syuri Kondo.

UFC FIGHT NIGHT 154

Renato Moicano vs. Chan Sung Jung
John Lineker vs. Rob Font
Bryan Barberena vs. Randy Brown
Andrea Lee vs. Montana De La Rosa
Kevin Holland vs. Alessio Di Chirico
Ashley Yoder vs. Syuri Kondo

Share this post: