UFC 241 na Fight Channelu!

UFC 241 na Fight Channelu!
Kalifornijski Anaheim ugostit će sjajni UFC 241 event kojeg će predvoditi borba teške kategorije, odnosno revanš Stipe Miočića i Daniela Cormiera koji će se opet boriti za pojas. Bit će to prilika za Miočića da vrati u svoje vlasništvo naslov koji je izgubio prije godinu dana.

UFC 241 pogledajte u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju 18. kolovoza od 4 sata poslije ponoći na Fight Channelu!

Povijesni revanš Miočića i Cormiera

Najiščekivanija borba ujedno je i “main event” večeri. Daniel Cormier (20-1 MMA, 9-1 UFC) je u srpnju prošle godine šokirao MMA scenu kad na je UFC-u 226 nokautom u prvoj rundi uzeo Miočiću titulu i tako prekinuo njegov rekordni niz od tri obrane naslova u teškoj kategoriji. Stipe Miočić (18-2 MMA, 12-2 UFC) je od tada odbijao druge protivnike i inzistirao na novoj prilici protiv Cormiera te ćemo sada konačno vidjeti njihov veliki revanš. Ovo će mu svakako biti borba karijere u kojoj tvrdi da neće tražiti osvetu za poraz nego mu je namjera krenuti u novi pobjedničku seriju.

U sunaslovnoj borbi se popularni Nate Diaz (19-11 MMA, 14-9 UFC) vraća u Octagon tri godine nakon poraza od Conora McGregora kako bi se obračunao s uvijek atraktivnim “Showtime” Pettisom (22-8 MMA, 9-7 UFC). U srednjoj kategoriji Yoel Romero (13-3 MMA, 9-2 UFC) i neporaženi Paulo Costa (12-0 MMA, 4-0 UFC) konačno će ukrsiti rukavice nakon što je njihov susret već dva puta bio otkazan.

Po svoju drugu pobjedu u nizu kreće i jedan od iskusnijih UFC-ovih srednjaša, Derek Brunson (19-7, 10-5 UFC), i to u borbi protiv Iana Heinischa (13-1, 2-0 UFC). Radi se o borcu koji je u svojoj posljednjoj borbi uspio prekinuti niz od pet pobjeda Antonia Carlosa Juniora. To ga je dovelo i na službenu rang ljestvicu gdje se sad nalazi na 11. mjestu, dva mjesta ispod Brunsona koji u ovoj borbi brani svoj Top 10 status.

UFC 241 pogledajte u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju 18. kolovoza od 4 sata poslije ponoći na Fight Channelu!

UFC 241

Daniel Cormier (c) vs. Stipe Miočić
Anthony Pettis vs. Nate Diaz
Yoel Romero vs. Paulo Costa
Gabriel Benítez vs. Sodiq Yusuff
Derek Brunson vs. Ian Heinisch

Share this post: