UFC 239 prenos na Fight Channelu

UFC se vraća u prijestolnicu borilačkih sportova sa svojim 239 eventom kojeg će ugostiti T-Mobile Arena u Paradiseu, odnosno u Las Vegasu. Tjedan koji je donio pravi UFC festival u ‘Sin City’ okrunit će spektakularna večer borbi koja donosi Jona Jonesa u obrani titule protiv Thiaga Santosa, dok najbolja borkinja u povijesti na ulog stavlja svoju titulu bantam divizije protiv bivše kraljice Holly Holm.

UFC 239 pogledajte u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju 7. srpnja od 4 sata poslije ponoći samo na Fight Channelu!

Jon Jones u novom izazovu!

Jon Jones (24-1) na UFC-u 239 kreće po svoju desetu obranu titule prvaka UFC-ove poluteške kategorije. Nakon svega kroz što je prošao do sada, kako u privatnom tako i profesionalnom životu, Thiago Santos je samo još jedna stepenica koju neupitno najtalentiraniji borac u povijesti mora proći.

Nakon burne tri godine tijekom kojih je triput bio suspendiran i ostavljen bez titule zbog različitih razloga, uključujući i dva pada na doping testu, čini se da se Jon Jones napokon vratio na pravi put. Titulu je ponovno osvojio u prosincu kad je u trećoj rundi tehničkim nokautom zaustavio Alexandera Gustafssona, a onda je i obranio pojas jednoglasnom odlukom od Anthonyja Smitha na UFC-u 235.

Thiago Santos borac je koji ima zadatak stati Jonesu na kraj. Mora napraviti nešto što su do sada probala 23 čovjeka, od toga Alexander Gustafsson i Daniel Cormier dvaput, a nitko nije uspio. Santos (21-6) inače dolazi iz srednje divizije, a novi je zamah pronašao u poluteškoj. U borbu s Jonesom ulazi sa savršenih 3-0 KO/TKO završetaka protiv Eryka Andersa, Jimija Manuwe i Jana Blachowicza. Sveukupno je nokautom ili tehničkim nokautom ostvario 11 od 13 pobjeda u oktogonu.

Može li Nunes proći i kroz Holm?

Holly Holm (12-4) također čeka jako zanimljiv zadatak. ‘The Preachers Daughter’ u borbi protiv Amande Nunes (17-4) ima priliku dokazati da je među najboljim borkinjama svih vremena s obzirom na to da je zaustavila i nepobjedivu Rondu Rousey. Međutim, Nunes je također zaustavila Rousey i ne samo to. Prva je udarcima zaustavila i Cris Cyborg. Nunes je prva dvostruka UFC prvakinja te joj je na leđima obrana obje titule, ali i status najbolje borkinje u povijesti.

Osim ove dvije povijesne borbe za titulu tu je još zanimljivih mečeva u glavnom dijelu večeri kao što je borba Bena Askrena i Jorgea Masvidala u velteru, okršaj Lukea Rockholda i Jana Blachowicza u poluteškoj, a Michael Chiesa i Diego Sanchez otvaraju ‘main card’ još jednim mečem velter divizije.

UFC 239 pogledajte u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju 7. srpnja od 4 sata poslije ponoći samo na Fight Channelu!

UFC 239

Jon Jones vs Thiago Santos
Amanda Nunes vs Holly Holm
Ben Askren vs Jorge Masvidal
Luke Rockhold vs Jan Blachowicz
Michael Chiesa vs Diego Sanchez

Share this post: