Trebnje Fight Night 7

 

V Trebnjem se je na dogodku Slovo Poletju odvil že 7 zaporedni Trebnje FightNight pod organizacijo Alena Štritofa in domačega kluba Top Gym Trebnje.
Skupno smo si ogledali 9 borb v K1, Lowkicku ter prvič na TFN borbe po pravilih MMA.
Pomerili so se borci iz Srbije, Bosne, Češke ter Slovenije.
V prvem delu smo videli 5 amaterskih borb po pravilih K1 ter Lowkick. V štirih borbah od petih po amaterskih pravilih smo zmagovalca dobili po sodniški odločitvi. Edini, ki je v prvem delu slavil predčasno je bil borec iz Ljubljanskega kluba Gepard Nijaz Ljubljankić, ki je v prvi rundi s tehničnim knockoutom premagal borca iz Češke.

Po kratkem premoru je sledil glavni del večera. V glavnem delu smo videli štiri profesionalne borbe, od tega kar 3 MMA borbe ter 1 K1.
Glavni del večera je s svojo prvo MMA borbo v karieri otvorila domačinka Veronika Grabnar, ki je ekspresno slavila s tehničnim knockoutom v prvi rundi.
Sledila je edina K1 borba v glavnem delu. Pomerili sta se Monika Kučinič in Klara Strnadova. Obe borki sta prikazali izjemno borbenost. Sodniki se po treh rundah odločili, da sta bili borki izenačeni in tako dosodili dodatno še četrto rundo. V dodatni četrti rundi je več pokazala borka iz Slovenije Monika Kučinič in s tem vknjižila novo zmago v svoji karieri.

Sledili sta še zadnji dve borbi tega večera. V predzadnji borbi Belokranjec Marko Vardjan ni prepustil ničesar v rokah sodnikov, saj je ekspresno slavil v prvi rundi s tehničnim knockoutom.
Glavna borba večera pa je prav tako po prvi rundi pripadla domačinu Gregorju Keku, ki je v svojem debiju v MMA borbah nadvladal borca iz Srbije in s tehničnim knockoutom zaključil borbo predčasno.

 

AMATERSKE BORBE
1) Dan Komar def. Dario Jolič – DEC
2) Nijaz Ljubljankić def. Robert Grundza –TKO R1
3) JakubSefcik def. Denis Červek – DEC
4) Jaša Mahnič def. Vitek Safracik – DEC
5) Blaž Potočnik def. MichalKonecny – DEC
PRO BORBE
1) Veronika Grabnar def. Zorana Jakovljević – TKO R1 (MMA)
2) Monika Kučinič def. Klara Strnadova – DEC (K1)
3) Marko Vardjan def. VedranSosko – TKO R1 (MMA)
4) Gregor Kek def. Marko Dmitrovič – TKO R1 (MMA)

Žiga Knuplež

Share this post: