Tomaž Simonič Intervju

Tomaž Simonič borec, skrbni oče in velik športnik ,ki je popolnoma predan svoji veliki ljubezni borilnim veščinam .Je človek, ki ničesar ne prepušča naključju je velik prijatelj in preprost človek z ogromnim srcem,pa vendar ko stopi v kletko se spremeni v divjo zver z samo enim ciljem ZMAGO!!
Predstavlja se vam  Tomaž SATAN Simonič !
Lep pozdrav Tomaž kako in kdaj si začel trenirati borilne veščine ?
Za mojo športno pot me je navdušil oče leta 1993 začel pa sem z treningi Jiu Jitsa.
Kako si uskladiš čas še za šport poleg družine in službe?
Poleg hčerkice , punce in službe najdem čas tudi za šport vsaj dvakrat dnevno,imam omogočen trening dopoldne v službi in popoldne z trenerjem,vendar to ne bi bilo izvedljivo , če ne bi imel podpore doma in v delovnem kolektivu, kjer imajo ogromno razumevanja za moje udejstvovanje .
Tvoja najdražja borba ?
Moja najdražja borba je bila leta 2009 v Pragi uradni k-1  turnir Colission kjer sem zmagal že v prvi minuti prve runde.
Tvoj najtežji poraz?
Moj najtežji poraz je bil leta 2009 ko sem izgubil z k.o .od Tomice Paladina v začetku druge runde.
In potem pride FFC v Osijeku kjer si sprejel borbo tako rekoč v zadnjem momentu, nasproti  pa ti  je stal bivši UFC prvak Ricco Rodriguez ,kjer si obetavno začel in dominiral pa potem nesrečno klonil  tvoji občutki ob tem?
Ta borba mi veliko pomeni saj se ne boriš vsak dan proti tako eminentnemu nasprotniku .Dal sem vse od sebe in samo po eni napaki sem moral predati borbo,še vedno sem v kontaktih z vodilnimi FFC organizacije kjer sem imel dogovorjeno borbo ta mesec z Dorijanom Iličem vendar zaradi moje poškodbe ni prišlo do mojega nastopa.
Vemo da si bil poškodovan ali si to sedaj saniral in kdaj lahko pričakujemo tvoj prvi  nastop po poškodbi?
Bil sem poškodovan,imel sem počen gleženj  sedaj to saniram z pomočjo fizioterapevtov,kar bo verjetno trajalo še kak mesec  ali dva preden začnem na polno trenirat,tako, da v začetku drugega leta seveda, če bo vse po načrtih se končno  vračam v ring in kletko.
Tvoji načrti v naprej  kje se vidiš čez 5 let ?
Čez pet let se definitivno vidim na takih prireditvah kot je FFC .
Nekaj krat si bil praktično ogoljufan za zmago  povej nam prosim ali ti je to še dodatna motivacija ali te to demotivira?
Da, bil sem nekaj krat oguljufan za zmago,to me je še dodatno motiviralo,želim si povratne  borbe z Muamerjem  Tufekčičem, zadnja  borba z njim je bila blago rečeno smešna ,sodnik mu ni štel ura se ni ustavljala skratka bilo je vse izscenirano, da moram izgubiti jaz .Seveda pa bi borba morala biti na nevtralnem terenu z nepristranskimi sodniki.
Kako se prehranjuješ ko se pripravljaš na borbe?
Ko se pripravljam na borbo se prehranjujem normalno malo dodam vitaminov  malo povečam  proteine in število obrokov.
Sporočilo tvojim navijačem in bralcem našega portala?

Pozdravljam vse bralce vašega portala,navijače in seveda moje sponzorje, Tomaž 666 Simonič se vrača močnejši trdnejši in bolj željan zmage kot kdaj koli..se vidimo v ringu kletki v začetku 2014

FFC Osijek 1109FFC Osijek 1076FFC Osijek 1116

Share this post: