Teo Mikelić:Živim za rematch !!!

Za vas smo pripravili razgovor z mladim borcem iz Pule Teom Mikeličem ,ki ste ga lahko spoznali na FFC 14 v Ljubljani.
Pozdrav Teo molim predstavi se našim čitateljima
Bok,ja sam Teo Mikelić imam 22 godine,dolazim iz Vodnjana i borilačkim vještinama bavim se od 9-te godine.

Šta bi izdvojio kao tvoj največi uspijeh ?
Največi uspjeh,ma naravno uz amaterske svijetske i europske titule mislim da mi je nastup na Gloryu protiv Murthela Groenharta zasada največi uspjeh u profesionalnoj karijeri,ali to je tek početak.
Na FFC u Ljubljani si doživjeo poraz u borbi za šampionski pojas kako posle svega sad vidiš taj meč ?
FFC Ljubljana-teška tema,spremao sam se za taj meč kao nikad do sad i jedva sam čekao uč u ring po taj pojas, ali sve se nekako loše poklopilo taj dan i završilo je kako je završilo,ali to je takav sport gdje nokauti padaju često,treba izvuči sto veču lekciju i zapet jos jače prema cilju.
Da li želiš rematch ?
Ne da želim rematch,nego živim za taj rematch!
Koja je tvoja najdraža pobjeda ?
Sve pobjede su mi jednako važne ali možda bi izdvojio čak poraz od Groenharta na Gloryu koje je bilo jedno nevjerovatno iskustvo,i kad sve dojmove zbrojimo mislim, da je to bila jedna velika pobjeda.
Kako se prehranjuješ kad se spremaš za meč i da li ti skidanje kilaže predstavlja problem ?
U pripremnom periodu se kvalitetno i zdravo hranim s obzirom da inače skidam dosta kilograma ali to mi više nije toliki problem jer sam naučio, kako mi tijelo funkcionira tako da sam na 70.0 bez nekih problema.

Tvoji ciljevi i ambicije u sportu ?
Sada mi je prvi cilj definitivno vratit se na pobjedničke staze i uzet ffc titulu,a nakon toga naravno potpis za Glory ili Legend,mislim da nema nijednog K1 borca koji ne sanja o tako nečemu.

Tvoj životni moto od koga ne odustaješ ?
Hmm: i don’t know the way,but i’ll be there soon !;)

Tvoja omiljena hrana ?
Nemam neku baš omiljenu,volim jest svašta al možda riba i lignje su mi top,ipak sam ja čovjek s mora.
Imaš možda več dogovoren novi nastup ?
Zasad nemam dogovoren novi nastup,tri mjeseca moram bit out zbog nokauta.poslje nove godine se nadam novom nastupu i jedva čekam.

U kojem klubu treniraš i dali si zadovoljan sa radom u klubu ?
Treniram u Trojan gymu pod vodstvom nase zvijezde Zelga Galesića,imamo i trenera za stand up Denisa Vojnikovića.
Radom u klubu sam zadovoljan,od uvjeta koji su na zavidnom nivou do sparing partnera i ekipe.Ima nas puno koji se profesionalno bavimo da li kickboxingom ili mma-om tako da jedan drugog guramo i motiviramo.
Kakav je tvoj radni dan kad se spremaš za nastupe ?
Kada se spremam za mečeve treniram dva puta dnevno svaki dan,ostalo vrijeme šetam sa psom ili spavam nemam previše vremena za neke dodatne hobije.
Kako se koncentriraš pred sam nastup i kakvi su tvoji osječaji kad ideš prema ringu ?
Uvijek volim poslušat koju pametnu od Zelga koji je prošao sve najjače organizacije u svijetu,zna kad ti sta treba reč, da te dodatno motivira ili opusti uz naravnoi koju dobru hip hop stvar,kad krenem prema rignu razmišljam samo o tome kako ču protivnika rastrgat.
Svako ima neki uzor i nekog ko ga motivira ko je to u tvom slučaju ?
U mom slučaju to je definitivno Tyrone Spong, volim njegov nokauterski stil,i tu nadmoČ nad drugim borcima, ne samo to,nego i stil života za mene on je jedan od največih.

Ako se sada osvrneš natrag šta bi mijenjao u svom sportskom životu ?
Za sada jedino sto me boli je zadnji poraz od Petjea,ostavilo je gorak okus i zželio bi to ispraviti,ali osim toga ništa ne bih mjenjao,mislim da sam dosta mlad borac i da imam puno vremena za napravit velike stvari i sto je najvažnije od svega na dobrom sam putu.

Poruka fanovima i prijateljima ?
Pozdrav svim fanovima i čitateljima Fight Madnessa hvala svima koji su bili uz mene i nadam se da ču vas nastavit uveseljavat novim borbama i pobjedama.
Hvala za razgovor Teo i sretno u karieri !

10630598_545544658925701_4187282082012112092_o

Fights 669

Milan Krušič

Share this post: