Stefan Zvijer v nastopu kariere !!!

Stefan Zvijer v nastopu kariere !!!

Tole pa je Stefan napisal na svojem fb profilu :

Najveći izazov moje karijere!
Velika mi je čast da se borim u najvećoj organizaciji na ovim prostorima i hvala Serbian Battle Championship – SBC na prilici da odmah napadnem pojas.
Vidimo se u Odžacima 4. maja, idemo po taj pojas!!!
Kao i uvek uz mene moj T’n’T GYM i ljudi koji mi pomažu u mojim pripremama .

SBC 21 – Revenge!
Main Card

Borba za SBC šampionski pojas lake kategorije – Jackson “Tortora” Loureiro vs Stefan Zvijer

Uskoro nam se približava vrhunski internacionalni MMA spektakl koji će se održati 04. maja 2019. godine u Odžacima, Serbian Battle Championship 21 – Revenge!

Spisak borbi dostojan najboljih svetskih organizacija spreman je za ovu veličanstvenu priredbu najbolje domaće i regionalne MMA promocije, SBC! Vreme je da počnemo sa predstavljanjem učesnika Main Card-a, glavnog dela ove istorijske borilačke manifestacije!

Jedna od borbi koja će u svakom slučaju imati primat na ovom neponovljivom MMA dogadjaju u Odžacima, jeste duel za pojas SBC šampiona u lakoj kategoriji – još jedan srpsko-brazilski duel vrhunske klase – borba u kojoj će se za titulu najboljeg boriti aktuelni SBC šampion u kategoriji do 70 kg, Jackson “Tortora” Loureiro, i njegov protivnik iz Srbije, izazivač, Stefan Zvijer!

Očekuje nas zaista fantastična borba, u kojoj će se sudariti najveći potencijal ovog dela Evrope i njegov protivnik iz Brazila, jedan od najvećih potencijala Južne Amerike. Dva mlada beskompromisna ratnika spremna su da sve ostave u kavezu, i pokažu da zaslužuju da nose pojas šampiona!

Predstavnik T’n’T GYMa iz Slovenije, izazivač, srpski borac, Stefan Zvijer, spreman je za nastavak pobedničkog niza, i za svoj debi na prestižnoj Serbian Battle Championship pozornici!

53857790_2228939320498826_7489526965326577664_n

Share this post: