Staš Resnik :Vsi skupaj moramo pretrpeti teh par tednov

Staš Resnik

Kaj zate osebno pomeni novonastala situacija in kako se ti spopadaš s tem ?
Uff. Zame je ta nastala situacija glede virusa je težka, saj je telovadnica zaenkrat zaprta dokler se te zadeve ne umirijo. Osebno se s tem težko spopadam, saj se mi je življenje kot sem ga poznal prej sedaj čisto spremenilo. Vendar vem, da se bodo kmalu stvari vrnile na staro mesto.
Mnogi znani športniki so prilagodili svoje treninge kako si se prilagodil ti ?
Da mnogi športniki imajo v hiši lastno mini telovadnico, ki jim omogoča da lahko trenirajo kar se da normalno zame pa je to malo težko, ker nimam telovadnice zato si enkrat dnevno vzamem čas in grem na zrak da se razgibam naredim vaje, ki nam jih pošlje Nejc Preložnik.
Kaj je zate osebno pomenil preklic Valhalle v Celju in kakšni so bili tvoji občutki ob tem ?
Preklic Valhalle je bil zame težek občutki so bili mešani, saj smo se vsi skupaj pripravljali na ta dogodek. Psihično in fizično sem bil pripravljen vrhunsko ostali so mi še samo kilogrami za zbit. Ves trud, ki sem ga vložil, da bi ga pokazal v kletki je enostavno izginil.

76727037_1967095826770570_5342332802417295360_n

Tvoje videnje Corona virusa in kako naprej ?
Glede Virusa me ne skrbi saj menim, da če se bomo ljudje držali pravil strokovnjakov bomo virus z skupnimi močmi zaustavili.
Kako si ti prilagodiš dan v samo izolaciji ?
Hehe. Ker imam toliko časa se zdaj vsako jutro raztegujem od 10-15min kar pa ponavadi nikoli nisem delal. Čez dan delam, popoldan naredim vaje za kondicijo in moč ( šprinti ) namesto uteži doma cepim drva. Ponekod vidimo, da imajo športniki pri nekaterih treningih veliko traktorsko gumo. Jaz imam za to velik bukov hlod in ga uporabljam pri moči in kondiciji… Zvečer pred spanjem se ponovno raztegnem. In dan je zame zaključen.

Kaj meniš o tem da nekateri ne jemljejo dovolj resno vsega skupaj ?
Da nekateri tega problema ne jemljejo dovolj resno prej so vsi skupaj gnili znotraj hiše za računalnikom in televizijo, zdaj ko je pa to potrebno, da vsi ostanejo doma pa se imajo vsi za športnika in odhajajo ven, kolesarijo se družijo, hodijo na pohode. Vsi skupaj bi morali pretrpeti teh par tednov samo izolacije, da bi se vse skupaj umirilo.

65054377_2256933631225167_2226956722117804032_o
Sporočilo našim bralcem ?
Sporočilo bralcem je enostavno:
#STAYTHEFUCKHOME

Hvala za razgovor in srečno
Milan Krušič

Share this post: