Stanić in Fabjan potrjena na turnir nacij Opatija Fight Night

Stanić u prestiž borbi, Fabjan u turniru 8 nacija na Opatija Fight Nightu

Pet tjedana preostalo je još do novog borilačkog spektakla Opatija Fight Nighta. 20. listopada u klubu Centra Gervais u Opatiji održat će se više od deset mečeva, većina po K1 pravilima, ali najavljene su i borbe po MMA pravilima.

Još ranije je otkriveno kako će u sklopu jubilarnog Opatija Fight Nighta biti održan turnir osmorice boraca iz osam različitih država. Pobjednik turnira morat će u jednoj večeri ostvariti tri pobjede te će za to, osim novčane nagrade, također osvojiti pobjednički pojas koji izrađuje arhitekt i umjetnik Igor Rukavina.

OFC bi sve detaljnije informacije o Opatija Fight Nightu trebao uskoro objaviti, a zasad su otkrivene dvije zanimljive informacije. Potvrđeno je kako će poznati opatijski borac, iskusni Ivan Stanić, još jednom ući u ring pred svojom domaćom publikom u prestiž borbi.

U Opatiju je ovog tjedna stigao i najiskusniji slovenski kickboksač Miran Fabjan kako bi dogovorio detalje svog sudjelovanja u turniru 8 nacija koji će se održati za kategoriju do 91 kilogram te je pritom i odradio trening u dvorani Opatija Fight Cluba pod vodstvom trenera Mladena Kranjčeca.

Već sama najava sudjelovanja Fabjana u opatijskom turniru predstavlja garanciju da će mečevi biti iznimno atraktivni, a da put do pobjede i osvajanja pojasa neće biti nimalo lak.

Autor Fiuman.hr

Share this post: