Serbian Battle Championship – SBC Uverić vs Krofak

SBC 27 Revenge z novim nasprotnikom za Uverića…Stanislav Krofak

 

Novi protivnik za Nemanju Uverića na SBC 27 Revenge 14. marta u Vrbasu – Stanislav “Pantera” Krofak

Još jedna promena na najboljem SBC fight cardu do sada, i ipak novi protivnik za nokautera iz Subotice!
Nažalost, opasni nigerijski borac koji je nedavno najavljen kao Uverićev rival, iz tehničkih razloga neće biti u mogućnosti da do zakazanog datuma dobije vizu za Srbiju, tako da će njegov SBC nastup biti odložen za narednu veliku SBC manifestaciju koja se već 24. aprila održava u Odžacima!
O Nemanji Uveriću znamo sve, kao jednom od poznatijih boraca u zemlji o regionu koji je uvek spreman na beskompromisnu borbu i udaračke razmene, i nakon strahovitog nokauta kojim je stigao do velike pobede na SBCu 25 Revenge, verujemo da nas očekuje još bolje izdanje subotičkog nokautera u pokušaju da upiše osmi profesionalni trijumf!
Nemanja je pravi ratnik koji ne bira protivnike i uvek bez oklevanja prihvata borce koji kao i on idu samo na prekid i tako će biti i u ovom meču, zato se i uklopio u naš sistem i samo takvi borci su i dobrodošli u SBC Revenge!

Na drugoj strani SBC heksagona čekaće ga novi protivnik, dobro poznato ime regionalne scene i SBC manifestacija, Stanislav “Pantera” Krofak! Ovaj borac dolazi iz Hrvatske i predstavlja Pantera tim. Stanislavu će ovo biti treći nastup za vodeću regionalnu MMA organizaciju, Serbian Battle Championship. Iskusni hrvatski borac, sa bogatim iskustvom u grepling takmičenjima i osvajač brojnih odličja u amaterskom MMA, daće sve od sebe da u svojoj dvanaestoj profesionalnoj MMA borbi stigne do velike pobede, devete u karijeri, i zaustavi popularnog borca iz Srbije, i nastavi pobednički niz na najbolji mogući način. Beskompromisni hrvatski borac je spreman za novi profesionalni nastup u i daće sve od sebe kako bi odradio još jedan vrhunski meč na internacionalnoj sceni, ovog puta pred publikom u Vrbasu, na istorijskom SBC fight cardu!

Ne propustite ovaj vrhunski dvoboj, jer verujemo da nas očekuje pravi rat u Serbian Battle Championship kavezu 14. marta u CFK u Vrbasu!

Share this post: