Primož Vrbinc Intervju

Primož Vrbinc mlad preprost fant in predvsem borec kateremu se obeta velika kariera. Slavil je številne zmage pretrpel nekaj porazov pa vendar ,še vedno trdno stoji na tleh z obema nogama in se posveča svojemu športu in na ta račun  se mu sedaj odpira nekaj odmevnih nastopov katere verjamemo, da ne bo zapravil svoje priložnosti kar tako in se predal.Ob tem smo z njim opravili razgovor o njegovih pričakovanjih in željah . Predstavlja se vam Primož Vrbinc !

1)    Primož za začetek nam povej kako in kdaj si prvič prišel v stik z borilnimi športi?
Prvič sem prišel v stik z borilinimi športi leta 2008 in sicer, ko sem začel trenirati pri Edvinu Ramdedoviču, nato sem nadaljeval v klubu Valetudo Ljubljana, sedaj pa treniram v Fight Clubu Gepard, Red Devil Muay Thai Ljubljana in pa Rokoborba Chagi.

2)    Tvoja naslednja borba je 25.10 v Zagrebu na FFC proti Dušanu Džakiču, kako dobro poznaš borca in kako potekajo priprave na to borbo? Je odpoved FFC  v Sarajevu kako vplivala na tvoje priprave ?
Borca poznam že nekaj časa, saj je nastopal tudi pri nas. Priprave potekajo po planu, odpoved FFCja v Sarajevu je pomenilo samo to, da sem si vzel en teden aktivnega odmora, da sem se izognil pretreniranosti.

3)    Na facebooku smo lahko zasledili nekaj provokacij s strani Dušana, kako si reagiral na to in ali je to kakorkoli vplivalo nate?
Načeloma sem se tem provokacijam samo nasmehnil in odšel trenirati naprej, torej ni imelo vpliva. Odreagirati sem mogel samo na njegov photoshop moje slike,  najprej sicer nisem hotel pasti na njegov nivo ampak ko sem v inbox dobil njegovo verzijo photošopa sem to enostavno moral objaviti 

4)    Katera borba ti je najljubša v tvoji karieri in zakaj?
Težko ti rečem, mogoče borba z Uveričem, kjer nism pokazal od začetka neke dobre borbe, je bil pa zaključek toliko boljši

5)    Slab mesec po borbi na FFC se boriš ponovno v Hrvaški prestolnici na Bilić-Erić Security Fight Night proti Hrvaškemu borcu Mateju Truhanu, verjamem da so tvoje misli prvo stoodstotno osredotočene na FFC, pa vendarle si si morda ogledal že kakšno njegovo borbo in malo preučil nasprotnika?
Zaenkrat še ne, saj se posvečam predvsem borbi na FFCju.

6)    Do sedaj si se boril štirikrat za WFC na WFC Challengers si se obakrat odrezal odlično vendar pa potem  na velikem odru ni šlo tako gladko kako ti vidiš to in kaj meniš da je šlo narobe?
Ja na žalost sem dvakrat prepričljivo zmagal na Challengersih, na obeh glavnih WFC nastopih pa nevem za prvo borbo še vedno menim da je sodnik prekinil prehitro in bi moral pustiti da nadaljujeva, zadnji nastop na WFCju pa je pokazal, da je luknja v rokoborbi prevelika, zato sem spet spremenil režim treniranja.
7)    Imaš morda koga ki bi si ga še posebej želel imeti kot nasprotnika v ringu ?
V bistvu ne, jaz sprejmem tistega, ki mi ga ponudi organizator

8)    Si mlad borec in pred tabo je še dolga in verjamem da tudi uspešna kariera imaš že kakšne načrte v prihodnje morda kakšna povabila organizacij ?
Zaenkrat me čakata FFC in pa Bilić-Erić potem pa sem pomoje za letos zaključil.

9)    Ko si se začel ukvarjati s tem športom si imel kakšnega vzornika, in kdo ti je sedaj najbolj všeč kot borec in morda vzornik ?
V bistvu nikoli nisem imel samo enega vzornika, vedno sem se navduševal nad večimi, sedaj sem najbolj navdušen nad Nurmagomedovom.

10)    Bi te po končani karieri morda zanimalo da bi se preizkusil o vlogi trenerja?
Seveda, samo to čez kakšnih 10 let hehe

Share this post: