Prihaja Valhalla Amateurs League !!!

Nekaj o Valhalla Amateurs League?
Valhalla Amateurs League je sklop organizacije Valhalla namenjen razvoju slovenske MMA scene, predvsem začetnikom, ki šele nabirajo prve izkušnje iz borb. Liga ni namenjena borcem, ki so tik pred profesionalnim debijem. Za le-te je mesto na Valhalla Fight Night, ki bo prav tako v jeseni in sicer 16.11. v Celju. Borbe VAL bodo potekale v profesionalni oktagon MMA kletki 9m.

Kdaj bo prvi krog lige?
Prvi krog VAL bo 19.10. v Celju. Natančneje v športni dvorani GCC, kjer se je že odvijal VFN1.

Kdo in kje se lahko prijavijo borci, kakšna je prijavnina, itd.?
Kot je že bilo rečeno, liga je namenjena borcem, ki so na začetku svoje kariere. Prijavijo se lahko tudi iz drugih držav, ne samo iz Slovenije. Prijavnina znaša 20€ na borca. Prijave sprejemamo izključno na email ([email protected]) z naslednjimi podatki:
Ime kluba:
Ime priimek borca:
Datum rojstva:
Kategorija: (primer) Junior -66kg

Kategorije borcev so:
Kategorije po starosti
Kadeti : 2005-2004
Junior: 2003-2001
Senior: 2000 in starejši

Kategorije po teži:
-52kg
-56kg
-60kg
-66kg
-70kg
-77kg
-84kg
-93kg
+93kg

Ali bo to samo en krog, ali je v namenu več krogov?
Načeloma prvotni načrt VAL je organizirati 4 kroge lige na leto, 2 zima/pomlad ter 2 jesen/zima. Načeloma je plan februar, april, oktober, december. Je pa res, da bo vse skupaj zelo odvisno od odziva borcev in na koncu najbolj od udeležbe teh lig. Valhalla bo dala slovenski sceni možnost se razvijati, sedaj pa bo tudi na vseh borcih ter klubih ali bodo to izkoristili ali ne. Vsekakor nam ni v interesu organizirat lig, kjer bo prijavljenih 15 borcev ali še manj. Tako, da tukaj apeliram na vse slovenske klube, da izkoristijo to priložnost ter skupaj napredujemo. Borci, ki se bodo na ligah izkazali in pokazali malce naprednejše znanje, bodo dobili priložnost se boriti tudi na Valhalla Fight Night prireditvah.
Se vidimo oktobra v Celju!

Share this post: