PFL 3: Satoshi Ishii in Ante Delija v PFL debiju!

 

PFL ovog četvrtak nastavlja sa svojim trećim eventom ove sezone, a na njemu će nastupiti i dva boraca koja predstavljaju boje hrvatske zastave. Radi se o japanskom olimpijskom judašu s hrvatskom putovnicom Satoshiju Ishiiju i Dubrovčaninu Anti Deliji.

Priredbu na Long Islandu će predvoditi Vinny Magalhaes protiv Emiliana Sordija, dok se u sunaslovnoj borbi bore dva Amerikanca, Kelvin Tiller i Muhammed Dereese.

PFL 3 ne propustite u 7. lipnja, u noći s četvrtka na petak od 00:30 sata samo na Fight Channelu!

Satoshi Ishii dobio novog protivnika

Japansko-hrvatski borac sa zagrebačkom adresom, Satoshi Ishii (21-8-1), neće imati lagan zadatak u prvom kolu druge sezone PFL turnira. Originalno se trebao boriti protiv pobjednika prošle sezone, Philipea Linsa, no nakon što je Lins otkazao, kao zamjena je uskočio manje poznati borac Zeke Tuinei-Wily (3-1). Ishii se trenutno nalazi unutar niza od šest pobjeda. Ono što zvuči još impresivnije je podatak kako je u posljednjih pola godine nastupio čak šest puta, posljednji put na KSW-u u ožujku.

Ante Delija u novom izazovu

Ante Delija (15-3) će ovom prilikom odradit svoj debi unutar teškaškog turnira PFL promocije. Iz nespecificiranih razloga mu je otpala borba protiv Bena Edwardsa, a novi protivnik je Carl Seumanutafa (11-9).

Delija se pripremao za školovanog udarača, kakav je Ben Edwards, iskusni kickboksač koji je nastupao u zlatno doba K-1 promocije gdje se susretao s najvećim imenima tog sporta. Prije nekog vremena prebacio se na MMA i na kraju je završio kao sudionik teškaškog PFL turnira. Ipak, ništa od toga. Edwardsa će zamijeniti borac sličnih afiniteta.

Delija je ipak dobio novog protivnika, a to je Carl Seumanutafa (13-9). Radi se o Samoancu koji već neko vrijeme živi i trenira u SAD-u. 29 mu je godina i neko vrijeme nastupa na visokoj razini. Donedavno je bio dio Bellatora, gdje je savladao Javya Ayalu, a u velike probleme je bacio Matta Mitrionea, no na kraju je tu borbu ipak izgubio. U posljednjem je nastupu upisao pobjedu nad Nickom Rossboroughom, ali značajniji je onaj iz studenog prošle godine. Vrlo je zanimljivo kako se tada borio za naslov FFC prvaka teške kategorije, no bolji od njega bio je Shelton Graves. Profesionalno se bori od 2007. godine, a nastupao je za mnoge promocije, kao što su Strikeforce i M-1.

PFL 3 ne propustite u 7. lipnja, u noći s četvrtka na petak od 00:30 sata samo na Fight Channelu!

PFL 3
Main card

Vinny Magalhaes vs. Eiliano Sordi
Kelvin Tiller vs. Muhammed Dereese
Satoshi Ishii vs. Zeke Tuinei-Wily
Jared Rosholt vs. Denis Goltsov
Valdrin Istrefi vs. Ali Isaev
Rakim Cleveland vs. Viktor Nemkov
Ronny Markes vs. Sigi Pesaleli
Rashid Yusupov vs. Mikhail Mokhnatkin

Undercard

Alex Nicholson vs. Francimar Barroso
Maxin Grishin vs Jordan Johnson
Ante Delija vs. Carl Seumanutafa

Share this post: