Opatija Fight Night X VSTOPNICE v prodaji od danes !!

Opatija Fight Night X VSTOPNICE na prodaj od danes naprej !!

Ulaznice za Opatija Fight Night X puštene u prodaju

Opatija će za točno tjedan dana, u subotu 03. studenog, biti domaćin novog izdanja tradicionalnog borilačkog spektakla Opatija Fight Night. Ove godine obilježava se deseta obljetnica rada kickboxing kluba Opatija Fight Club, pa nema sumnje kako će i to biti dodatni motiv organizatorima da prirede još veći i atraktivniji event.

U klupski prostor Centra Gervais, inače najvećem na Kvarneru, još jednom će biti postavljen ring, a u njemu će neki od najatraktivnijih i najiskusnijih hrvatskih boraca ponovno pokazati sve svoje vještine. U opatijskom ringu tako će se ove godine ponovno naći iznimni iskusni domaći borac Ivan Stanić, koji se može pohvaliti vrlo bogatom karijerom tijekom koje je bio čak i WBC Muay Thai svjetski prvak, a suparnik će mu biti neugodni Savanović iz Bosne i Hercegovine koji je prošle godine upravo u Opatiji slavio u atraktivnoj borbi protiv Poturka.

U ring se nakon nešto dulje pauze vraća i Zlatko Bajić, inače Enfusion svjetski prvak, kojeg mnogi kickboxing stručnjaci smatraju jednim od najatraktivnijih hrvatskih boraca posljednjih godina zahvaljujući njegovoj vrhunskoj tehnici, a posjetitelji će imati priliku uživati i u brojnim drugim domaćim borcima. U ringu će se naći Lovro Datković, Kristian Kolaj, Ivan Horvatić…

Posebnu pažnju privlači i najavljeni turnir u kojem se naročito izdvaja Miran Fabjan. Radi se o super-iskusnom slovenskom borcu koji je garancija atraktivne borbe, a mnogo se očekuje i od Ahmeda Krnjića koji je upravo ovog mjeseca postao vice-prvak Europe u kickboxingu. Pobjednik turnira osvojit će posebno dizajnirani pojas.

U prodaju su napokon puštene i ulaznice po cijenama od 50 kuna za stajanje i 80 kuna za slobodno sjedenje. U prodaji su i VIP ulaznice po cijeni od 120 kuna koje jamče rezervirano i numerirano sjedalo u prva tri reda. Ulaznice se mogu kupiti u caffe baru Monokini Opatija, restoranu bianco&nero u sklopu sportske dvorane “Marino Cvetković” u Opatiji te u Dallas Music Shopu u Rijeci.

S obzirom na to da su dio ulaznica već rezervirali partneri i pokrovitelji Opatija Fight Nighta X, preporuča se borilačkim fanovima da svoju ulaznicu osiguraju već u narednih par dana. Detaljnije informacije o OFN-u X bit će objavljene u ponedjeljak za kad je najavljeno održavanje konferencije za medije.

Vir :Fiuman.hr

Share this post: