Opatija Fight Night X-TO SOBOTO !!!

Pet razloga zašto borilački fanovi ne smiju ove subote propustiti Opatija Fight Night X
Punih deset godina borilački fanovi u Opatiji, Rijeci i široj okolici mogu uživati u sjajnim i atraktivnim mečevima na Opatija Fight Nightu. Radi se o tradicionalnom borilačkom spektaklu koji već dulje kotira kao jedan od najznačajnijih u Hrvatskoj, a nema sumnje kako nas i ove subote, 03. studenog, s početkom u 20 sati očekuje pregršt atraktivnih poteza u ringu.

Klub Centra Gervais još jednom ugostit će neke od najboljih hrvatskih i regionalnih boraca koji zasigurno neće razočarati svoju publiku. Izdvojit ćemo pet razloga zbog čega svaki pravi borilački fan ne smije ove subote propustiti Opatija Fight Night X.
Ivan “Grozni” Stanić

Borac koji se može pohvaliti kako je nastupao na gotovo svim izdanjima Opatija Fight Nighta, a fanovima je itekako poznata njegova srčanost. Nema sumnje kako će ovaj nekadašnji WBC Muay Thai svjetski prvak još jednom pružiti fantastičnu borbu u ringu pod disko kuglom. S druge strane ringa nalazit će se borac koji je lani u Opatiji u glavnoj borbi večeri pobijedio Poturka.
Miran “Slo Rocky” Fabjan

Tijekom svoje izuzetno bogate karijere Miran Fabjan borio se s nekim od najvećih imena kickboxing scene, a za njega izgubljeni meč ne postoji. Zahvaljujući svojoj borbenosti i upornosti zaslužio je nadimak Slo Rocky, a sigurni smo kako će i u Opatiji u turniru četvorice boraca dati zadnji atom snage kako bi upravo on možda ponio posebno dizajnirani pojas prvaka, prvi ikad koji je izrađen u potpunosti na Kvarneru
Zlatko “Golden One” Bajić

Mnogi kickboxing stručnjaci smatraju ga jednim od najboljih tehničara među borcima u Hrvatskoj, ali i šire, pa vam je sad vjerojatno puno jasniji njegov nadimak “Golden One”. Njegove mečeve pravi je užitak gledati, oni najčešće završe nokautiranjem protivnika, a zasigurno će isti trend pokušati napraviti i na OFN-u X. Tijekom svojih priprema za ovu borbu sparirao je u Nizozemskoj čak i s legendarnim Alistairom Overeemom.
Tradicija i sjajna atmosfera OFN-a

Opatija Fight Night jedna je od rijetkih borilačkih manifestacija u ovom dijelu Europe koja se može pohvaliti kako traje već punih deset godina, a publika je to prepoznala i borcima je pravi užitak nastupati u “prvoj dami hrvatskog turizma”. Dolaskom u Gervais i sami ćete se uvjeriti da je to jedna zaista posebna atmosfera.
Adrenalin gledanja borbi uživo

Onaj tko je jednom gledao borilačke mečeve uživo zasigurno će vam potvrditi kako je to neusporedivo s gledanjem istih tih borbi putem TV ekrana. Adrenalin u dvorani skoro pa se doslovno može osjetiti i to je zasigurno samo jedan od dobrih dodatnih razloga zašto treba OFN X pogledati uživo.

Ulaznice su u prodaji po cijenama od 50 kuna za stajanje i 80 kuna za slobodno sjedenje. U prodaji su i VIP ulaznice po cijeni od 100 kuna koje jamče rezervirano i numerirano sjedalo u prva tri reda. Ulaznice se mogu kupiti u Rijeci u Dallas Music Shopu, a u Opatiji u caffe baru Monokini i restoranu bianco&nero u sklopu sportske dvorane “Marino Cvetković”.
Centar Gervais Opatija
Ulica Nikole Tesle 5, 51410 Abbazia
Avtor FIUMAN

Share this post: