Opatija Fight Night X prestavljen na 3.11.2018.

Opatija Fight Night X prestavljen na 3.11.2018.
Jubilarno izdanje tradicionalnog međunarodnog borilačkog spektakla Opatija Fight Nighta trebalo se održati 20. listopada, no organizatori su ipak odlučili odgoditi OFN X kako bi osigurali u turniru “8 nacija” kvalitetnije borce.

Naime, upravo tijekom vikenda kad se trebao održati OFN X na rasporedu će biti i finala WAKO Europskog prvenstva u Bratislavi, gdje nastupa većina kvalitetnih kickboksača iz naše regije. Zbog toga se Opatija Fight Night X pomiče za datum 03.11.2018. godine kada će OFC moći osigurati znatno kvalitetnije borce, a samim time i atraktivnije mečeve svojoj publici u sklopu najavljenog turnira osmorice boraca iz osam različitih nacija.

Razlog odgode je također i ozljeda koljena koju je na samom koncu rujna tijekom treninga zadobio Stipe Bekavac te u prvotno planiranom terminu ne bi mogao nastupiti, dok će za novi termin sve ovisiti o brzini oporavka od ozljede.

“Nikad nije lako donijeti odluku o promjeni termina već najavljene manifestacije, naročito kad se radi o borilačkom turniru, no ipak smo se odlučili pomaknuti OFN X na 03. studeni, što će nam omogućiti da u Opatiju dovedemo i borce koji nastupaju na Europskom prvenstvu sredinom listopada u Slovačkoj”, istaknuli su iz OFC-a.
Autor Fiuman.hr

Share this post: