Opatija Fight Night 11-TO SOBOTO !!!!

 
To soboto nas v Opatiji čaka Opatija Fight Night, tokrat že enajsti po vrsti.
Ogledali si bomo lahko osem dvobojev.
Prireditev se bo odvila v klubu Gervais. s pričetkom ob 20 uri.
Vabljeni !!
HR TEXT-FIUMAN
Borilački spektakl Opatija Fight Night 11 vraća Žeželića u ring, a Bajić se priprema u Cro Cop Teamu

Opatija će i 11. godinu zaredom biti domaćin borilačkom spektaklu Opatija Fight Night koji se i ovog puta održava u najvećem klupskom prostoru na Kvarneru u sklopu Centra Gervais u Opatiji. Na rasporedu je osam atraktivnih kickboxing mečeva, ali u ringu će se održati i jedna MMA prezentacija.

U subotu, 28. prosinca, s početkom u 20 sati u ring će se nakon višegodišnje pauze vratiti OFC-ov borac Luka Žeželić čiju ekspresnu pobjedu s Opatija Fight Nighta 6 pred približno dvije tisuće gledatelja u sportskoj dvorani “Marino Cvetković” još uvijek mnogi pamte. Žeželić će već više od dva mjeseca priprema za povratak u ring, a iskusnom i stasitom članu Opatija Fight Cluba ovog puta na drugoj strani ringa naći će se neugodni talijanski suparnik Alessandro Fiamengo iza kojeg je već također veliko iskustvo.

Prije Žeželića i Fiamenga u sunaslovnoj borbi večeri nastupa opatijskoj publici već itekako dobro poznati Zlatko Bajić koji se za ovaj meč priprema u zagrebačkom Cro Cop Teamu s proslavljenim Mirkom Filipovićem i njegovim trenerima, pa će njegova ionako već sjajna tehnika za ovaj meč biti biti na još višoj razini.

Fanovi borilačkog sporta još jednom vidjet će i jednog od trenutno najboljih boraca u našoj regiji, a radi se o Patriku Rapaiću koji će nastupiti pod vodstvom trenera Igora Ivoševića u kategoriji do 91 kilogram.

U ostalim borbama snage će odmjeravati borci iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, a treba istaknuti i kako će u ringu također biti OFC-ovi kadeti Armando Rossman i Mauricio Jozić, dok će MMA prezentaciju pod vodstvom trenera Ivana Brguljana održati njegovi učenici Dino Anđelković i Ivan Polić.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kuna za stajanje i 60 kuna za sjedenje. U prodaji su također VIP ulaznice s rezerviranim i numeriranim mjestom u prva tri reda po cijeni od 80 kuna. Ulaznice možete kupiti u Dallas Music Shopu u Rijeci, a u Opatiji u caffe baru Monokini i restoranu Bianco&Nero koji se nalazi u sklopu sportske dvorane.

Share this post: