Noro: Politika in šport ali drugače: Kdo se še boji hudobnega volka in rdeče zvezde???

Lep pozdrav vsem !
Preden začnem pisati tale moj članek, naj se predstavim vsem:
Sem Milan Krušič, velik ljubitelj borilnih veščin, urednik portala, ki se imenuje Fightmadness in popolnoma pri zdravi pameti izjavljam, da sem totalno apolitičen. Toda razlog, zakaj sem se odločil spisati ta članek je neokusno natolcevanje portala NOVA24TV.
Že sam naslov članka je skrajno neokusen:
Noro: V Rogaški Slatini se borilnih veščin učijo kar pod zastavo totalitarne SFRJ, to pa financiramo kar davkoplačevalci?!
Dotičnega gospoda ki je spisal ta članek,a vendar ga podpisal samo z iniciali moti predvsem rdeča zvezda ter »porabljen davkoplačevalski denar«. Žalostno, da se gospod ni obregnil ob porabe davkoplačevalskega denarja na»skromnih« večerjah,poslovnih potovanjih,razih banketih,ki jih prirejajo razni politiki … Ne, to pa ne…moti ga predvsem porabljen denar za šport, kjer se mladina lahko nekaj nauči in zraste v ljudi, ki jih ne bo zanimalo, kdo je naš in kdo je njihov…roko na srce to tudi mene ne zanima.
Če dotičnega moti zastava neke propadle države, in je šokiran, se vprašam tudi to, zakaj gospod ni šokiran in spiše članek tudi o ustanovah, kjer se propagira strpnost,skromnost ter ljubezen do sočloveka, potem pride na plan, da ravno te iste ustanove za strogo zaprtimi vrati gojijo pedofilijo ter se kopajo v zlatu in diamantih…
Seveda pa gospoda tudi ne moti viseča zastava države,ki po celem svetu seje smrt in razseljuje milijone ljudi zaradi nekaj sodčkov nafte, to pa ne bog ne daj …mi in oni smo demokrati …
Sam sem danes na sprehodu srečal kar nekaj uporabnikov družbenih omrežij, ki so ležali na cesti ter nemo strmeli v nebo, po mojem vprašanju kaj se dogaja so mi odvrnili: Šokirani smo, ko smo spoznali, da se v Rogaški Slatini borilnih veščin, kot je jiujitsu, učijo kar pod zastavo propadle totalitarne Socialistične federativne republike Jugoslavije !!!
Priznam tudi sam sem bil izredno šokiran in ob tem dejstvu skoraj zajokal od sramu !!!!

Dotični gospod se v članku sprašuje tudi, ali je namen urjenja borilnih veščin širjenje komunizma?!
In jaz se vprašam sledeče: Ali je namen vsake svete maše širjenje klerikalnosti in poneumljanje množic ?
Dotični gospod je v svojem članku zapisal tudi sledeče CITIRAM :
»Društvo prejema tudi davkoplačevalski denar!
Tako je po podatkih Erar Občina Rogaška Slatina v letih 2017 in 2018 Klubu borilnih športov Perun skupno nakazala za 2.557 evrov. Kljub temu, da nikakor nismo za omejevanje svobode izražanja ali za kakršnokoli cenzuro, pa je popolnoma nesprejemljivo, da se v letu 2018 iz davkoplačevalskega denarja financirajo tisti, ki promovirajo totalitarizem s takšnimi simboli.«
Sam pa lahko dodam k temu samo tole:
Za pičlih 2.557 eura se zganja nek lov na čarovnice samo zato, ker verjetno ta znesek ni pristal na računih za razne bankete in priložnostne večerje ob druženju raznoraznih debeloritih gospodov v kravatah…kako žalostno in smešno ob enem !!
Hvala vam gospod J.Ž. za izredno propagiranje športa ter vrednot zdravega življenja. Z vašim člankom ste me več kot razsvetlili.
Živel šport,Partija in sveta mati cerkev!!!!
Milan Krušič

5

Share this post: