Nejc Preložnik : Z Valhallo imamo še velike načrte za prihodnost.

Nejc Preložnik : Z Valhallo imamo še velike načrte za prihodnost.

Lep pozdrav Nejc. VFN 3 se nezadržno bliža, kako potekajo priprave ?
Najprej pozdravljeni! Tako je, Valhalla se počasi bliža in dela z organizacijo je čedalje več. Z vsakim eventom poskušamo dvigniti nivo napram prejšnjemu iz vseh pogledov (produkcija, organiziranost, kvaliteta borb, itd.). Definitivno je še veliko prostora za napredek, obljubljamo pa da bo na tem dogodku spet nekaj novosti, ki bodo spet dvignili nivo Valhalle.

Celje je nekako postalo center za tovrstne dogodke kaj meniš ti o tem ?
To nam je bil tudi eden izmed ciljev, ki smo si ga zadali pri ustvarjanju Valhalle zato nam to daje tudi veliko veselje in zagon za naprej. Obljubljamo, da imamo z Valhallo še velike načrte za prihodnost.

Kako si prišel na idejo da se lotiš projekta VFN ?
Že od nekdaj sem na vseh dogodkih na katerih sem bil opažal ogromno napak, katere ne vzamejo veliko dela pomenijo pa ogromno. Vedno sem imel v mislih, če bi jaz kdaj organiziral dogodke bi le-te napake popravil v čim večji možni meri. Ideja za projekt Valhalle pa je enostavno izhajala iz razloga, ker v Sloveniji enostavno ni amaterskih MMA tekmovanj in sem moral svoje borce voziti po 500km v Avstrijo, Hrvaško itd., kjer smo morali poleg potnih stroškov plačevati še prijavnine po 20-25€ na borca. Ko mi je bilo tega dovolj, sem se odločil, da stvari vzamemo v svoje roke in ustvarimo platformo za vse MMA borce v regiji.

Kako si zadovoljen z zadnjim eventom ?
Načeloma sem z zadnjim eventom zadovoljen, vsekakor pa so še vedno obstajale nekatere napake katere upam, da pri VFN3 odpravimo. Produkcijo smo v primerjavi z VFN 1 mislim da kar izboljšali, še vedno pa obstaja maneverski prostor za napredek, ki pa je seveda pogojen z budgetom, kar je vedno težava.

Tokrat nam zopet predstavljaš odličen fightcard, je težko najti borce ?
Tako je. Vsakič se trudim urediti čimboljši fightcard, kjer ne prihaja do »miss-matchov«, kar mislim da mi do zdaj uspeva. Kar se tiče borcev je na prvem eventu bilo malce težje jih najti, preprosto iz razloga, ker so verjetno vsi predvidevali, da bo to eden izmed slabših eventov, oziroma niso niti vedeli kaj pričakovati. Po prvi Valhalli so bili odzivi izjemni, kar pa je za sabo potegnilo OGROMNO prošenj za priložnost se boriti na Valhalli. Sedaj pri VFN3 smo prišli že tako daleč, da enostavno moram več kot polovici borcev reciti ne, ker enostavno ni prostora na fightcardu za vse. Kar je načeloma super, saj je to pokazatelj, da dejansko obstaja slovenska MMA scena.
Kako najdeš sponzorje in kdo vse ti pomaga ?
Sponzorje iščemo enostavno preko prošenj, odzivi pa so zelo različni. Načeloma stalni sponzorji, ki nam pomagajo ostajajo, novih pa nekako ne uspemo pridobiti. Verjetno je to veja, kjer nam manjka še največ napredka.

Že dvakrat je bil event razprodan, razmišljaš mogoče v naprej o novi lokaciji ?
Tako je, nazadnje na VFN 2 je celo obstalo pred dvorano približno 50 ljudi, ker enostavno ni bilo več vstopnic, katere bi jim lahko prodali. Definitivno razmišljamo o novi lokaciji in se tudi spogledujemo z opcijo večje dvorane za jesensko prireditev, a bomo še videlo o tem. Je pa neizogibno, da bomo slej kot prej morali začeti gledati po večjih dvoranah.

Zahvale stalnim sponzorjem Fightshop.si, Herkul.eu, Sonmont, FIŠ d.o.o., Picerija Oliva, Picerija Verona ter tudi vam kot medijski sponzor Fight-Madness!
Rad bi še povabil vse navdušence borilnih veščin na Valhalla Fight Night 3, ki bo v soboto 14.3. ob 19:00 v Celju!

Hvala za razgovor se vidimo v Celju !!

Milan Krušič

1 01

Share this post: