Nejc Preložnik : Vabljeni to soboto v Celje !!!!

Lep pozdrav Nejc do Valhalle nas loči le še par dni pa nam zaupaj malo o vsem skupaj.

 

1-ŠE TEDEN DNI DO VALHALLE KAKO POTEKAJO PRIPRAVE ?
Najprej pozdravljeni! Kar se tiče priprav mojih borcev potekajo odlično, dečki so pripravljeni, kar bodo tudi pokazali v soboto v kletki. Kar se pa tiče priprav dogodka pa je klasično ogromno dela za postoriti in zorganizirati, zadnje finese pred eventom ampak načeloma poteka vse tekoče in nadejate se lahko še boljšega eventa kot junija!

2-KAKO SI ZADOVOLJEN Z 1 EVENTOM ?
S prvim eventom Valhalla sem izredno zadovoljen, saj je več kot presegla moja prvotna pričakovanja. Da imaš na prvem eventu razprodano dvorano je odličen pokazatelj za naprej, da delamo v pravi smeri v smislu marketinga. Kar se pa tiče poteka eventa, seveda so se dogajale napake, katere se bomo potrudili iz eventa v event čimveč popraviti.

3-KAJ NAM PRIPRAVLJAS ZA NOVI EVENT ?
Na VFN2 bo 12 MMA borb po semi-pro “Valhalla rules”. Prva borba bo ekshibicijske narave, kjer se bo boril fant z downovim sindromom. V okviru Valhalle smo se odločili, da fantu omogočimo uresničitev njegove življenjske želje, da se nekoč bori v kletki, kjer bo Matej pokazal vsem ostalim, da smo si vsi enaki in da lahko kljub nekaterim omejitvam naredimo v življenju ogromno! Tukaj upam, da bo občinstvo še bolj podpiralo Mateja, da mu skupaj naredimo večer, ki si ga bo zapomnil do konca življenja. Poleg te borbe pa bo potekalo 11 klasičnih MMA borb, kjer obljubljamo fightcard še na višjem nivoju kot junija!

4-ALI LAHKO PRIČAKUJEMO V BODOČE TUDI MNOGO VEČ TEKMOVALCEV IZ TUJINE
Definitivno lahko pričakujete v prihodnosti še več borcev iz tujine, že v primerjavi s prejšnjim eventom jih je na tem bistveno več. Je pa še vedno temelj Valhalle, da dobi čimveč lokalnega potenciala priložnost, saj je celoten namen Valhalle platforma za razvoj lokalne MMA scene.

5- KOLIKO DELA IN VOLJE JE POTREBNO ZA PRIPRAVO TAKO VELIKEGA EVENTA KOT JE VALHALLA ?
Tukaj ne bom preveč dolgovezil, enostavno kdor ni še organiziral takšnega dogodka nima občutka koliko dela in malenkosti spada v organizacijo takšnega eventa. Seveda se da narediti event z veliko manj dela, vendar z Valhallo želimo držati nek nivo, kjer je ogromno dela z nekaterimi malenkostmi, ki jih nekateri sploh ne opazijo nam pa za kvaliteto eventa pomeni veliko, saj mislim da na Valhalli borci in gledalci doživijo marsikaj, kar na veliko profesionalnih eventih blizu nas ni mogoče doživeti.

6-ALI IMAŠ V BODOČNOSTI EVENT RAZŠIRITI IN POVABITI TUDI KAKŠNO VEČJE IME ALI PA BO TO EVENT ZA MLADE TEKMOVALCE ?
Načeloma se držimo zaenkrat prvotnega plana, da je to platforma za razvoj mladih borcev na lokalni MMA sceni in definitivno bo na začetku te organizacije to naš glavni namen. Kljub temu imamo že zdaj na eventih poleg mladih borcev že tudi nekaj poznanih in izdelanih borcev kot so Igor Kuzmanović, Klemen Horvat, Adam Serbiev, Tadej Dajčman, Rezan Karaben, itd. Po reku “nikoli ne reci nikoli” pa ne bom zapiral vrat, da se nekoč prestavimo tudi na profesionalne borbe s kakšnimi večjimi imeni.

7-KAKO SI ZADOVOLJEN Z AMATEURS LEAGUE ?
Kar se tiče samega dogodka nimam nekih večjih pripomb. Dogodek je potekal tekoče in brez grobih napak. Iskreno sem mogoče pričakoval malce boljši in pozitivnejši odziv nekaterih slovenskih klubov, glede na to koliko je bilo jamranja, da ni na slovenski sceni za začetnike ničesar, ampak verjetno bi že lahko iz izkušenj to pričakoval 🙂

8-TVOJE POVABILO VSEM OBISKOVALCEM JE ?
Vabljeni vsi to soboto 16.11. ob 19:00 v GCC Celje na Valhalla Fight Night 2, kjer boste ponovno lahko priča odličnemu dogodku z odličnimi MMA borbami! Vstopnice lahko kupite na eventim.si in vseh eventim poslovalnicah (Petrol, Big Bang, OMV,…). Cena vstopnice za tribune je v predprodaji 10€, na dan dogodka pa 15€.

70854998_3015615138454763_3480239719667728384_o

Share this post: