Monika Kučinič : Poraz mi je dal še večji zagon !!!

 

Lep pozdrav Monika, nam lahko kaj več zaupaš o tvojem nastopu na W5 v Rusiji ?
Pozdravljeni, občutki pred borbo in same priprave so bile odlične. Z samo borbo pa sem zelo razočarana. Res je, da sem se borila v sami eliti in to z najboljšo rusko borko, ki ima za sabo že kar nekaj uspehov, je tudi nosilka dveh pasov ter svetovna prvakinja WPMF in WMC. K borbi sem pristopila zelo samozavestno ter brez kakršnegakoli stahu. Borba naj bi bila kickboks po pravilu K-1 (brez klinča, 1 koleno). Samo borbo sem začela zelo slabo, saj enostavno nisem imela glave na pravem mestu. Borila sem se sicer z borko, ki je kar 13cm višja in kategorijo težja.

14787613_1007794336034062_1978650413_o
Kje tiči razlog za tvoj poraz ?
V bistvu razloga za slab nastop nimam, je pa res, da sem razočarana nad sodnikom v ringu, kateri je pred borbo jasno povedal, da mora biti borba čista in brez klinča. Seveda nasprotnica, ki je zelo izkušena ni želela čiste borbe, vendar je borbo suvereno z natančnimi udarci in 80% klinčom pripeljala v svojo korist. Sodnik jo je kar nekajkrat opozoril, toda brez – točk in tako je uspešno nadaljevala svojo taktiko.
Ali se nadejaš novega nastopa na W5 ?
Glede na to, da smo borbo sprejeli kategorijo višje od svoje, imam na sporedu v isti organizaciji kmalu novo priložnost v kategoriji -53kg. Seveda pa si tudi želim rematch z Nathaliyo, tudi to smo se že nekaj dogovarjali, ampak tokrat bo borba v Sloveniji.
Tvoji občutki ob prvem porazu ?
Mislim, da mi je prvi poraz v profesionalni karieri dal še večji zagon, da postanem še boljša.
Kakšne načrte imaš v naprej ?
Kot portal,ki me je vedno podpiral vam zaupam ekskluzivno novico.da imam kar nekaj ponudb za nastope v Nemčiji in celo Japonska je pokazala interes zame.
Tudi za borbo v Sloveniji smo še v dogovorih za mesec december.
Kdo ti je še posebej stal ob strani na tvoji športni poti do sedaj ?

Zahvalila bi se rada vsem fanom, bralcem Fight Madness , trenerju in velikemu prijatelju Denisu Roju ter celotnem klubu, ki mi stojite ob strani.
Hvala za pogovor.

Milan Krušič

14795931_1007794342700728_1657003718_o

01

Share this post: