Miran Fabjan : Živkovič dobro ve kako mu je bilo stati z menoj v ringu !

Lep pozdrav Miran, po tvojem zadnjem nastopu nas je vse presenetila tvoja izjava o umiku z tekmovanj , sedaj pa nas je vse razveselila novica, da si potrdil nastop na EAST INVASION V Trstu.
Kako je prišlo do te odločitve ?
Lep pozdrav vsem bralcem, po zadnjem nastopu sem izjavil, da upam da mi uspe zbrati dovolj energije pa da se še kdaj vrnem v ring. Težko je ob vseh obveznosti ki jih imam najti čas za trening, kaj šele da bi treniral kvalitetno. Za nastop v Trstu se bom posvetil pripravam maksimalno ter na najvišjem možnem nivoju ter še enkrat več pokazal in dokazal zakaj veljam za najboljšega srednje kategornika na Balkanu.

Russia-VS-Trieste-2490-1000x632
Končno bomo doživeli veliki rematch s Stevanom Živkovičem kaj nam pripravljaš ?
V prvem nastopu protu Stevanu sem se preveč obremenjeval zaradi propadlega nastopa proti Zoraju kot pa z novim nasprotnikom. Mislim, da tukaj tiči glavni vzrok da nisem bolj prepričljivo slavil proti Stevanu. Vendar po 13. 3. to sploh ne bo več vprašljivo in pomembno.
Tvoje sporočilo Stevanu je ?
Živkovič dobro ve kako mu je bilo stati z menoj v ringu 3 rundo, sedaj bo moral prestati še 4. in 5. bomo videli, če mu bo uspelo…

Russia-VS-Trieste-2497-1000x714
Do velikega dogodka je še nekaj več kot 2 meseca ali si že začel z pripravami ?
Priprave so v začetni fazi, začel sem z dieto, z tekom in z individualnim delom v gymu naslednji teden pa začnem trenirat na polno, 13.3. bo Fabjan zopet imel trebušnjake !!
Kot vedno te bo v Trstu podpiralo veliko navijačev kaj jim sporočaš ?
V zadnji borbi sem popolnoma razočaral vse še najbolj pa sebe, 13.3. pa bom tako kot že velikokrat poprej popolnoma navdušil !
Gotti promotion nam vedno pripravi spektakularne dogodke tvoje mnenje o organizaciji ?
Gotti je eden izmed zadnjih samurajev underground promotorjev kick boks scene kateremu show ni pomemben pa vendar vedno poskrbi za odlične borbe in zelo visok nivo prireditev, ki se jih loti.

1044604_10208273624987400_4950841036915917996_n
Sporočilo našim bralcem in zvestim navijačem ?
Vabljeni na EAST INVASION v Trst, garantiram vam, da vas bodo borci navdušili saj je fight card že sedaj nekaj vrhunskega, pridite nas podpret ter uživajte v nastopih , ne boste obžalovali !!

7

Hvala za pogovor

Milan Krušič

Share this post: