Miran Fabjan : Koper bo doživel dogodek, ki ga nikakor ne smete zamuditi !!!

 
Lep pozdrav Miran,le še manj kot mesec dni je do nastopa v Kopru, kako potekajo priprave ?
Zdravo. Priprave potekajo po planu, mesec dni pred eventom je forma super, treba je zadržat kondicijo in še dodatno izpilit tehniko na sparingih s katerimi začnem naslednji teden…

Sodeloval si tudi na W5 campu v Novem Sadu nam lahko zaupaš kaj več ? Kako se pripravljaš na nastop v Kopru ter s kom in kje treniraš ?
V Novem sadu je W5 z Miso Bačulovim organiziral poletni kamp kjer smo vsi borci imeli priložnost trenirati skupaj, odvijali so se sparingi z vrhunskimi borci treninge so vodili trenerji iz Rusije Nizozemske, Misša Bačulov iz Srbije ter Nathan Corbett iz Avstralije…
Za borbo proti Dževadu se pripravljam kot vedno v Yaksha Combat teamu na Vogrskem z Dariom Grilancem, del priprav sem in bom oddelal v Ronin Gymu v Novem Sadu, na sparinge bom pa za teden dni odšel v Opatijo v tamkajšni klub OFC…
V team Satori se redno dobivam in spariram z Jasminom Bečirovičem ter ostalimi fanti.

Legends_soloposter_PoturakLegends_soloposter_Fabjan

Si eden izmed organizatorjev dogodka v Kopru, kdo ti še pomaga saj verjetno tak projekt zahteva ogromno časa dela in samoodrekanja ?
V Kopru skupaj z W5 organiziramo prireditev na najvišjem možnem nivoju, pri organizaciji je z občino Koper pomagal Jasmin Bečirovič kot vedno pa mi ob strani stoji tudi moj trener Dario Grilanc.

Kako je prišlo do ideje da W5 sploh priredi dogodek v naši državi ?
Na W5 sem se boril leta 2013 v Bratislavi, ker znam Rusko sem se začel pogovarjati z Sergejem in hitro sva prišla na idejo o sodelovanju in o morebitni organizaciji eventa v Sloveniji, letos smo to uspešmo realizirali in ponosem sem da mi je to uspelo, saj imajo vsi Slovenski borci, ki se bodo borili na eventu priložnost, da si priborijo status W5 borca, slovenski ljubitelji pa bodo zagotovo priča najboljšemu kick boks eventu v zgodovini Slovenije!

Tokrat nastopaš proti legendarnemu Dževadu Poturku kako bo potekal dvoboj oziroma kako se mu boš zoperstavil ?
Prvič se bom boril v težki kategoriji in to proti zelo izkušenemu borcu, ki je premagoval velika imena k-1, ideja je da se veliko gibam in izkoristim to da sem hitrejši ter da se pazim njegovih težkih udarcev.

19477733_1492086567517442_129080135501509232_o

Sporočilo vsem tvojim oboževalcem in gledalcem, ki bodo vsekakor prišli v velikem številu ?

Vsem gledalcem sporočam da naj si pridejo ogledat borilni spektakel, produkcija bo na nivoju starih k-1 eventov, borci bodo pripravljeni in željni dokazovanja…
Hvala Fight Madnessu za ves trud, ki ga vlaga v borilni šport in komaj čakam da si pogledam Milanove slike po moji zmagi v Kopru.
Hvala za razgovor Miran in srečno v Kopru

Milan Krušič

17191165_1130805300399631_6053042477908246538_n

Share this post: