Marko Petrak : Veselim se meču i neka bolji pobijedi !!

 

Za jutrišnji epski spopad na UFC 229 smo za cenjeno mnenje vprašali Marka Petraka, ki je eden izmed najbolj cenjenih in kompetentih poznavalcev v svetu borilnih veščin.

Vrlo težak meč za prognoziranje. Jako nezahvalan jer je slabost jednog borca, snaga drugoga i obrnuto. Khabib je taman toliko bolji od Conora u hrvačkom dijelu, koliko je ovaj od njega u udaračkom. Sada će netko reći, ali hrvači diktiraju gdje se meč održava. I bit će u pravu. Ali svaki MMA dvoboj počinje na nogama, a na Rusu je proba srušiti McGregora prije nego što ga ovaj uspije nokautirat. A vjerute mi da će to pokušavati svim silama!”
Tako da se radi o vrlo izjednačenom meču, a s obzirom da je koeficijent na McGregora veći, ja bih novac stavio na njega čisto iz isplativosti jer smatram da je dovoboj 50-50. Može doslovno otići na bilo koju stranu, a upravo bi psihološki aspekt mogao presuditi. I naravno kondicijski ukoliko ode u kasnije runde. Tu je Khabib svakako u prednosti.”
Zaključno, u sportskom smislu to za mene nije najveći MMA meč u povijesti. Nije niti približno, nije niti u top 10. Ali komercijalno svakako jest! Veselim mu se jako, nestrpljiv sam i neka bolji pobijedi.”

19437483_10155554045342608_6209422907977516663_n
Marka lahko spremljate tudi v odličnih podcastih kjer dela izvrstne oddaje z borci.

 

Share this post: