Luka Štiglic : To je res velika priložnost zame.

Luka Štiglic
Lep pozdrav Luka,nastopaš na VFN 3 v Celju kakšni so tvoji občutki ?
• Najprej lep pozdrav in hvala za tale intervju. Res je 14.3 se borim na Valhalli, moji občutki pred borbo so super, treniram kot še nikoli do sedaj, komaj čakam to borbo, odštevam dni in mislim da je to res velika priložnost zame.
Kje ter s kom se pripravljaš na nastop ?
• Treniram v T’N’T-ju pod vodstvom Tomi Šude-ta ter pa s celo ekipo in pa tudi posamično s Stefan Zvijer-om in ostalimi sparring partnerji.

75266256_2527266310836512_1982620989040623616_o
Na VFN3 ti bo nasproti stal Rok Krušič. Kaj meniš o svojem nasprotniku in kaj pričakuješ od borbe?
• Rok Krušič je izkušen borec, ki ga spoštujem, za sabo ima dosti borb, tako amaterskih kot profesionalnih, tako da bo ta borba zame res velik izziv. Sem na začetku svoje poti in sem res hvaležen Nejcu Preložniku za to borbo, ki mislim da bo moji karieri prinesla ogromno. Pričakujem težko borbo ampak bom na njo dobro pripravljen.

3
Kakšno je tvoje mnenje o organizaciji Valhalla Fight Night in kakšen je pomen le-te za slovensko sceno?
• Valhalla je odličen event za nas mlade borce, da lahko pred vstopom v pro MMA pridobimo izkušnje, saj je malo amaterskih turnirjev v okolici. Zelo sem hvaležen Nejcu Preložniku za dano priložnost, da se lahko mladi borci pokažemo na domačem terenu in odlično organizacijo, ki je za amaterski MMA organizirana na visokem nivoju. Za MMA je to zelo dobra reklama v Sloveniji, da ljudje še boljše spoznajo naš šport, Nejc pa s super borbami vedno napolni tribune in vsekakor dobro promovira MMA pri nas.
Kakšni so tvoji načrti za prihodnost v MMA karieri?
• Cilji so jasni, ciljam visoko tudi na profi borbe ampak mislim, da bom naredil še kakšno amatersko borbo, da naberem še nekaj izkušenj.
Tvoje zahvale vsem ki te podpirajo:
• Rad bi se zahvalil celi ekipi T’N’T-ja, trenerju Tomiju, Stefanu, ki me brez slabe vesti razbija, sparing partnerjem, ki so krivi za vse šlive: Gašper, Aleksander, Dino… Ter pa vsem, ki me spremljajo, navijajo zame in mi stojijo ob strani.

44091357_1034139426768983_5252033112178688000_o
Povabilo na VFN3:
• 14.3 me kot sem že povedal čaka do sedaj najtežja borba, zato vas vabim vse, da me pridete podpret pa ne samo mene ampak tudi vse druge borce, saj vas čakajo dobre in atraktivne borbe tako da nam bo vaša podpora vsekakor prišla prav. Idemooooooooooooo, T’N’T !!

Hvala za razgovor in srečno !!

Milan Krušič

Share this post: