Luka Štiglic : Dal bom vse od sebe in zabeležil svojo drugo zmago na Valhalli.

 

Pozdravljen Luka! Na naslednji Valhalli 16.11 v Celju te čaka ponovno zahteven preizkus in sicer proti čečenu Rizvan Khakimov. Nam lahko poveš kaj več o borbi?
-Pozdravljeni, najprej hvala za intervju, v soboto 16.11 me čaka kot ste rekli zahtevna borba, proti Čečenu Rizvan Khakimov, kar pa zame predstavlja velik izziv in motivacijo. Na borbo sem že zdaj dobro pripravljen, pa se priprave še zares niso začele, vem da bo borba težka v kateri bom pokazal kdo sem in dal vse od sebe in zabeležil svojo drugo zmago na Valhalli.

Na prejšnji Valhalli si prikazal odlično predstavo. Kakšno je tvoje mnenje o borbi, ki si jo imel z Miklečićem?
-Miklečić je zelo dober borec in izkušen borec na vseh področjih o čemer govorijo tudi vse njegove zmage, zato sem se za borbo z njim dobro pripravil in to tudi pokazal, za to je zahvalna tudi cela ekipa T’N’T-ja in vsekakor moj trener Tomi Šude, ki me je peljal čez priprave. Tu pa sta tudi dva klubska prijatelja, ki sta bila vsak dan z mano v dvorani tako, da bi se rad posebej zahvalil izkušenemu borcu Stefanu Zvijeru, ki me je vsak dan spravil čez mojo mejo in me naučil mnogo novih stvari ter pa Aleksander Krebs, ki je moj prijatelj, sparring partner ter pa zelo velika podpora in pomoč pri celotnih pripravah. Ta borba je bila dobra saj se hrvaški prvak ni predal do konca mislim pa tudi, da je bila borba zame veliko lažja kot pa celotne priprave skozi katere sem šel. Tako, da je zame to bila lepa izkušnja in prislužena zmaga.

Kakšni so tvoji načrti za prihodnost v MMA karieri?
-V prihodnosti, bi še vsekakor rad naredil nekaj amaterskih borb, da dobim čim več izkušenj z različnimi borci, po tem pa ciljam višje in to pomeni profesionalne borbe.

Kakšen je pomen Valhalle za tvojo kariero?
-Valhalla je odličen event za nas mlade borce, da lahko pred vstopom v pro MMA pridobimo potrebne izkušnje, saj je malo amaterskih turnirjev v okolici. Zelo sem hvaležen Nejcu Preložniku za dano priložnost, da se lahko mladi borci pokažemo na domačem terenu in odlično organizacijo, ki je za amaterski MMA organizirana na visokem nivoju.

Povabilo gledalcem na VFN2
-Na Valhallo bi rad povabil vse, ki spremljajo MMA oziroma, ki si želijo boljše spoznati ta šport, saj mislim da nas čaka veliko dobrih borb, saj smo mi mladi borci pripravljeni tam pustiti srce. Čakajo nas res dobre borbe z vključno mojo in vem, da bom pokazal do sedaj najboljšo verzijo mene. Vabljeni!

 

Valhalla Fight Night 2
16.11.2019 | GCC, Celje

69843027_390213418359820_7735459086208073728_n

Share this post: