Lemmy Krušič:Želim si krvi,znoja in zmag !!

Lemmy Krušič se vrača v Slovenijo, kjer bo nastopil na prireditvi APFU v Domžalah 21.6.2014,zato smo z njim za vas opravili tale razgovor.
Lep pozdrav Lemmy ,kako se pripravljaš na nastop v Sloveniji ?
Na nastop se pripravljam v 3 klubih v klubu thaikibu treniram standup v Asko Leonding rokoborbo in v Cross fit Linz dvigujem uteži.Treninge za uteži in fizično pripravo pa mi pošilja trener Matjaž Petan M GYM iz Slovenije.
Zasledili smo da si zamenjal klub ter ljudi s katerim si treniral do sedaj , nam lahko poveš kaj več o tem ?
Da seveda, zamenjal sem klub, ker so me določeni ljudje začeli omejevati v mojih treningih in to se mi je v preteklosti že dogajalo tudi v Sloveniji in tega nisem želel še enkrat preživljati. Bilo je še veliko slabega vmes vendar so te stvari sedaj za mano. Grem naprej brez slabe vesti.

Razlike med pripravami v Avstriji ter Sloveniji ?
Razlike so očitne res, da se v thaikibu zelo trudijo kar zadeva standup aspekt, tudi v rokoborskem klubu je super ampak vse ostalo pa je nekako neresno in amatersko. Vedno sem odvisen od nekoga drugega in včasih treniram tudi sam. Vendar se ne pritožujem tako pač je !
Zasledili smo izziv Avstrijca Otta kjer je na malce žaljiv način govoril o tebi ali se boš izzivu odzval in se pomeril z Ottom ?
Izziv sem sprejel kot vedno sprejmem vsak izziv, vendar organizator ne želi plačati cene katero sem postavil,jaz se ne bojim nikogar in si ne izbiram borcev karkoli so postavili predme sem sprejel, vendar ne pristajam ,da si nekdo polni žepe z denarjem na moj račun, seveda da niti ne komentiram raznih groženj ,ker se mi zdi to totalno neumestno.

Tvoj nasprotnik v Domžalah bo Ermin Lugan kaj nam lahko poveš o njem ?
Nič nimam za povedati sporočam mu samo ,da naj bo pripravljen ,ker zame ne obstaja druga opcija kot zmaga ! THE DOG IS READY !!!

Nekaj časa nazaj se je govorilo o tvojem nastopu v UFC sedaj pa je vse potihnilo , kje se je zataknilo ter ali si še vedno aktualen za UFC organizacijo ?

Popolnoma nič se ni zataknilo, še vedno sem na aktualni čakalni listi,če se kdo poškoduje.,ali pa se pripeti kaj nepredvidenega vskočim jaz,vendar moraš vedeti ,da nisem edini borec ,ki čaka svojo priložnost seveda pa bom med tem čakanjem od delal še par borb drugje .

Imaš že potrjen kakšen nastop v bodočnosti ali se šele dogovarjaš ?
Seveda imam 7 oktobra se borim na dogodku Respect Avstrija,moj management dela na novih nastopih sam pa tudi računam na ponovni nastop za FFC .

Seliš se v kategorijo 61 zakaj? Saj vendar nastopaš v FFC v kategoriji do 66 kako se boš prilagajal temu ?
Da selim se v nižjo kategorijo res je, trenutno imam 71 kg in se bolje počutim kot na 75 kg ter77kg enostavno sem lažji in hitrejši, kondicija pa mi je ostala na istem nivoju tako kot tudi moč. Glede FFC-ja pa se bomo že dogovorili ,da bo za vse prav.
Kako je z tvojo poškodbo zaradi katere nisi nastopil na FFC v Ljubljani ?

Poškodba še vedno ni sanirana kot bi morala biti, še vedno imam probleme in mislim, da jih bom imel do konca življenja … vendar rad bi se spet vrnil v halo Tivoli in naredil tako borbo kot sem jo proti borcu iz Črne gore. Zdi se mi , da je bila to do sedaj ,najboljša borba na FFC-ju,rad bi se zopet boril v hali Tivoli pred domačim občinstvom.
Tvoja največja želja in cilj v tem športu je ??
Največji cilj mi predstavlja napredek ter znanje o tem športu za katerega živim, in seveda čim več zmag !!
Tvoje sporočilo prijateljem v Sloveniji?
Čeprav sedaj živim v Avstriji nisem in ne bom pozabil svojih podpornikov in prijateljev v Sloveniji.
Pozdravljam vse ter kmalu se vidimo v Domžalah !!
Velika hvala tudi mojim sponzorjem STRONG.SI ter BRETZ MUNICH !!
Ter seveda Fight-Madness.com za tale razgovor .
Hvala lepa za intervju Lemmy.

1780257_673105229418349_380823529_o

Gala-Fight-Night-2014

1-DSC_2958 1-DSC_2769 1-DSC_2648 1-DSC_2507 1-DSC_2417 1-DSC_2359 1-DSC_2339 1-DSC_2288

Share this post: