Lemmy Krušič:Odgovarja mi status underdoga !!

Ljubljančan Lemmy Krušič se 4.10.2014 v Hali Tivoli bori za šampionski pas v organizaciji FFC ,zato smo o tem spregovorili z njim in ga malce povprašali o njegovih ciljih,upih in pričakovanjih.
Lep pozdrav Lemmy
Lep pozdrav vsem bralcem in ostalim prijateljem
Sedaj ,ko se boriš v Ljubljani pred svojim občinstvom in to celo za pas ,kakšni so tvoji občutki ?
Res je , borim se v Ljubljani v Hali Tivoli pred svojimi ljudmi in podporniki za šampionski pas občutki so fenomenalni in nepopisni, še sam ne vem kako bo to izgledalo na dan mojega nastopa . Glavna borba večera pred tako številčnim občinstvom, vendar vas vse vabim na dogodek ter vam obljubljam res izjemno borbo do konca mojih moči,storil bom vse da pas ostane v Ljubljani.
Tvoj nasprotnik je Antun Račić ,ki ti je zadal tvoj prvi poraz kako se mu boš sedaj zoperstavil ?
Da delam remacth z Antunom Racicem ,borcem z veliko izkušnjami in , mnogi ga respektirajo po celi Evropi kakor tudi jaz. Vem ,da bo moj nastop izredno težak pripravljam se v vseh segmentih in menim ,da bodo ta nastop in zmago odločile tiste male nianse.
Boril si se v mnogih organizacijah kje so zate najbolje poskrbeli ?
Boril sem se v veliko različnih organizacijah to je res ,najlepše pa mi je bilo v Rimu mogoče zaradi ambienta in samega mesta,vendar pa vseeno menim ,da za borce najbolje poskrbi ravno FFC in v veselje mi je nastopati za tako dobro organizacijo,katera spoštuje svoje borce in za njih res lepo poskrbi.
Nedavno tega smo izvedeli da kmalu postaneš očka čestitamo kako si se počutil ob tej novici ?
Da ob tej novici sem bil res izjemno vesel in vsi se veselimo veselega dogodka.
Tvoj score je impozanten pa vendar mnogi govorijo, da si imel lahke borce kaj porečeš na to ?
Moj score je 16-2-0 ne vem to meni ni pomembno jaz delam izključno zase in nikomur se ne mislim dokazovati,vem s kom sem se boril in kako kvalitetne borce sem premagoval,ljudje navadno gledajo Sherdog vendar ne vedo ,da tudi tam podatki niso ravno vsako minuto osveženi. Na primer Edvin Ramdedovic ima na Sherdogu score 3-4-0 realno pa je njegov score6-4-1 .Sicer pa vsak ve zase in jaz ne mislim polagat računov nikomur, sicer pa sem dokazal svoje znanje in veliko srce z lanskoletnim nastopom na FFC v Ljubljani pa čeprav sem bil mišljen kot lahka malica svojemu nasprotniku, se je izteklo na koncu drugače.
Imaš po FFC v Ljubljani že dogovorjen nov nastop ?
Po mojem nastopu za FFC se najverjetneje borim v Estoniji 18.10 ter 15.11 v Linzu.
Zasledili smo , da te mnogi proglašajo v borbi za titulo kot underdoga kaj porečeš na to ?
Jaz sem vedno underdog ,in to mi popolnoma odgovarja ,vsi pravijo mah kaj bo Lemmy on nima pojma nasprotnik ga bo pregazil in na koncu izpade drugače enako ljudje govorijo tudi za Bora ,Edvina,Želvo in ostale vendar smo zmagovali in jaz se na to ne oziram več, vem iz kje prihajam in svoje uspehe sem si prigaral sam s trdim delom.
Po nastopu v Ljubljani se seliš v Avstrijo, ali pričakuješ tudi poziv FFC-ja za nastop na Dunaju ?
Za Dunaj ne vem še nič ,po tem FFC nastopu imam plan narediti vsaj tri borbe na 61 kg ampak žal FFC nima te kategorije ,ponuja se mi borba na Poljskem z njihovim borcem Timoteusem Swiatekom katero bi zelo rad od delal kajti on je številka 1 na Poljskem v svoji kategoriji.
Nekaj časa nazaj se je govorilo o tvojem nastopu v UFC si še vedno aktualen za UFC organizacijo ?
Še vedno sem na aktualni čakalni listi,če se kdo poškoduje.,ali pa se pripeti kaj nepredvidenega vskočim jaz,vendar moraš vedeti ,da nisem edini borec ,ki čaka svojo priložnost seveda pa bom med tem čakanjem od delal še par borb drugje .
Sedaj gre po tvojih stopinjah tudi mlajši brat si ga navdušil ti ?
Seveda Rok je res začel trenirat,ponosen sem na njega in vedno mu bom stal ob strani,on ima tisto kar jaz nisem imel starejšega izkušenega brata in če, bo priden tako kot je še v naprej, se mu obeta lepa prihodnost.
Pred teboj je sedaj velika naloga osvojiti šampionski pas kako potekajo priprave ?
Priprave so na vrhuncu ta teden še opravim nekaj sparingov in to je to! Sodelujem z vsemi to mi najbolj odgovarja, Tnt , Oaza , Gepard ,Carlos Maia BJJ, Mgym imam veliko podpore od naštetih in se jim iskreno zahvaljujem ob tej priložnosti.
Kje se vidiš v prihodnosti še vedno v športu ali pa se boš posvetil drugim stvarem ?
Vidim se v krogu svoje družine z ženo in otrokom ter še vedno v MMA,to enostavno ne moreš zapustiti ,ko si enkrat v tem si v tem za celo življenje,drugih ciljev v življenju za sedaj nimam. Imeti želim lepo zdravo družino in uspešno MMA kariero .
Tvoja največja želja in cilj v tem športu je ?
Največji cilj mi predstavlja napredek ter znanje o tem športu za katerega živim, in seveda čim več zmag !!
Tvoje sporočilo prijateljem ?
Pozdravljam vse ter kmalu se vidimo v ringu FFC obljubljam vam boj do zadnjega atoma moči !!
Velika hvala tudi mojim sponzorjem STRONG.SI . !!
Ter seveda Fight-Madness.com za tale razgovor .
Hvala lepa za intervju Lemmy.

10644897_10152655858235867_6145016902345641036_n DSC_0503

10641255_10202756514261581_5032091953702849697_n 1510023_559404274144242_375907640_n 1502513_559406344144035_531040302_n

Share this post: