Krušič – Ne oziram se nazaj grem svojo pot!

Mesec dni je mimo ali lahko sedaj ko so se strasti umirile podaš svoje mnenje o tvojem nastopu in zmagi ?

Kar se tiče samega nastopa na FFC sem razočaran. V načrtu sem imel zaključit borbo in ne čakati na sodniško odločitev. Delali smo veliko iz pol garda in zaklep katagatame ali arm triangel, žal mi to ni uspelo izvesti zaradi konstantnih explozij nasprotnika,kar se tiče celotne predstave tud nisem zadovoljen. Moja rokoborba je izginila ne vem sicer zakaj,  na začetku sem se tudi preveč zaletaval in očitno jih moram par dobit da začnem delat in funkcionirat kot zmorem in znam,ugotovil sem tudi, da se moram bolj ogreti pred borbo, še bolj kot se ponavadi.

Potrdil si novi nastop zopet v Avstriji  kdo bo tvoj nasprotnik?

Potrjeno imam borbo 1 februarja v Avstrijskem Linzu ter komaj čakam vrnitev v   kletko. … nasproti mi bo stal Tiago Huber Brazilec ,ki živi v Nemčiji, njegov score je 5.2, 5 zmag je   dosegel pod 2 minutami in vse na triangel choak ,pobral je tudi nekaj medalj na naga grapling prvenstvu.Nazadnje, ko sem delal z jiujitsu fighterjem sem tapkal po minuti in pol, tako da, moram ta strah premagat in samozavestno začeti borbo,delam veliko na obrambah triangel  zaklepa ter na splošno delam veliko bjj, potrebujem zaključke v borbah, enostavno sodniška odločitev mi ne diši preveč čeprav je eno izmed mojih najboljših orožij kondicija in nabijanje tempa nasprotniku kar je izkusil tudi Bakočević.

Tvoj nasprotnik na ffc v Ljubljani je v nedavnem intervjuju dejal da  si želi rematch s teboj in tudi to ,da je dvakrat boljši od tebe ter da, ni bil maksimalno  pripravljen in da, za njega nisi človek tvoj komentar o tem ?

Na njegov nivo blatenja in žaljenja se ne mislim spuščati, vendar po njegovi zadnji predstavi na FFC10 v Skopju ne dobi rematcha v 200 letih jaz sem svoje pokazal in dokazal v Ljubljani, in zgodba z njim je zaključena za vedno. Sicer pa planiram oddelati še 2 ali 3 borbe v kategoriji 66 nato se selim v kategorijo 61.

Ali si že prejel novo ponudbo za ffc  ter kdaj in kje ?

Glede ponudbe za nastop na FFC imam zagotovljen nastop v Ljubljani, ki bo aprila,   za nasprotnika še ne vem, vendar bo kmalu vse jasno.

Tvoji cilji v letu 2014 ?

Moji cilji v 2014 so, da leto mine brez poškodb, da veliko napredujem ter si ustvarim dobre temelje za nadaljevanje kariere in moje prihodnosti na splošno ter v klubu v Linzu.

1461684_630066867055519_2040917974_n

MixFightNight-1-2-2014

1-DSC_2134

Share this post: