Izjemen dosežek GRACIE BARRA LJUBLJANA

Izjemen dosežek GRACIE BARRA LJUBLJANA
Ta teden sta se v Las Vegasu istočasno odvijali dve tekmovanji organizacije IBJJF, in sicer odprto prvenstvo v Las Vegasu (Las Vegas summer international open) ter veteransko svetovno prvenstvo (World Master 2018).

Letos so iz naše šole nastopili štirje tekmovalci (na sliki spodaj), ki so dosegli kar nekaj izjemnih rezultatov.
Najprej sta na odprtem prvenstvu brez kimona (“No-Gi”) nastopila Domen Drnovšek (kategorija 18+ let starosti, modri pasovi, do 88 kg) ter Edvin Ramdedović (kategorija 18+ let starosti, rjavi pasovi, do 88 kg). Domen je v svoji kategoriji odnesel srebrno medaljo, Edvin pa je na koncu odnesel kar dve bronasti medalji, in sicer za 3. mesto v svoji težnostni kategoriji, kot tudi za 3. mesto v t. i. “absolutni” kategoriji (brez težnostnih omejitev).

Ko sta Domen in Edvin zaključila s svojimi nastopi, pa je na vrsto prišlo še svetovno prvenstvo za tekmovalce nad 30. letom starosti.

Profesor Carlos Maia, lastnik in glavni inštruktor Gracie Barra Ljubljana, je v kategoriji črnih pasov, Master 3, do 76 kg, po seriji izjemnih borb postal svetovni podprvak in s seboj odnesel srebrno kolajno.
Na koncu je bil čas, da nastopi še naš zadnji tekmovalec – Tone Vrhovec je v kategoriji črnih pasov, Master 7, do 88 kg, postal svetovni prvak in tako s svojo zlato medaljo popeljal naš ekipni izkupiček na 5 medalj s strani štirih tekmovalcev!

Vir članka : GRACIE BARRA LJUBLJANA

Share this post: