Ivica TERROR Trušček : EAST INVASION Trieste, Ovo je derbi koji se ne propušta !!

Ker se EAST INVASION Trieste nezadržno bliža začenjamo z serijo intervjujev borcev, ki bodo nastopili na tem res izjemnem eventu.
Kot prvi se vam predstavlja Ivica TERROR Trušček !!!
Pozdrav Ivice, evo potvrdio si novi meč ovaj put u Trstu, do eventa je malo više od 2 mjeseca da li se več pripremaš i kako teku pripreme ?
Bok svim čitateljima! Evo, za mene jedna od rijetkih situacija da imam 2+ mjeseca za temeljite i detaljne pripreme za meč i određenog protivnika. Poslje borbe protiv Kancheva sam si uzeo mjesec dana pauze od vožnje u Zagreb pa sam trenirao samo doma, da nebudem baš ko mlohava ćuna kad se drugi tjedan vratim u ATT za početak “Želva kampa”. Važno mi je da kile polako idu dolje i da na proljeće budem spreman za FFCovu laku kategoriju, ali do toga mi je na pameti samo Bojan.

Zagreb-FFC-5867-1000x667
Kakvog Ivicu Truščeka možemo očekivati u Trstu ?
Pa u zadnjih 7 borbi sam izgubio samo jednu, kao i obično u Rusiji na bodove od boljeg borca. Sve ostale, doduše četvoricu ne baš vrhunskih boraca, sam pobijedio nokautima u prvoj rundi, Kancheva u drugoj, tako da mi je samopouzdanje na visokoj razini. Nadam se samo, da nebude ona “Ko visoko leti…” za primjeniti poslje ove borbe haha. Mislim da sam dosta sazrio nakon svih tih silnih borbi, pa kako moj trener Krešo kaže: “Došlo je vrijeme za naplatu i drugo poluvrijeme tek počinje”. Prije sam mislio da mi ne odgovaraju ljevaci, ko Želva, ali sam u meču s Halmijem otkrio da sam protiv njih još ubojitiji jer puno više radim desnom rukom. Sad sam bolji nego ikad prije, nikad nisam bio jak ni brz, pa mi je moj stil i taktika najjače oružje. Borim se atraktivno, završavam 95+% borbi prekidima i zapravo se čudim da se više organizacija ne trga za mene haha. Valjda zato jer nisam ćelav i tetoviran i ne lajem puno. Ne vjerujem da 25 poraza ima veze s tim hahaha.

e42858_780f008861044d5db66fe4f2a3294df1
Tvoje mišljenje o organizaciji Gotti Promotion i dali se veseliš nastupu za njih ?
Dobro da radimo ovaj intervju jer inače do sad nisam znao odgovor na pitanje koja je to organizacija haha. Borbu je dogovorio Rocky Fabjan i za to mu zahvaljujem. Valjda je zaboravio onaj armbar iz Bugarske haha. Ne Miran, neću se boriti s tobom po kickboks pravilima, još toliko pameti mi je ostalo haha. Šalim se, Miran je moj prijatelj i idol.

1044604_10208273624987400_4950841036915917996_n
Bojan če imati puno navijača jer je Slovenija blizu Trsta da li če to biti dodatna motivacija ?
Najvažnije mi je da bude nabrijana atmosfera, po mogućnosti meni naklonjene publike, a ako ne, i navijanje protiv mene se može iskoristiti za motivaciju. Najgore bi bilo da im je svejedno ko pobijedi, pa bolje da navijaju za Želvu nego za nikog hehe. Makar, mislim da sam se borio u Sloveniji više puta od njega, pa možda bude i neki slovenski izdajica na mojoj strani haha.

Zagreb-FFC-6229-1000x667
Tvoja poruka za Bojana Kosednara ?
Kod mene nikakve “prijetnje” i loše namjere ne dolaze u obzir, a pogotovo ne za Bojana kojeg smatram prijateljem. Počeli smo se boriti otprilike u isto vrijeme, u istim organizacijama, pa čak i sa istim protivnicima. On je tu malo lošije prošao, ili smo ih obojica dobili ili je on gubio a ja dobio. Ja imam više borbi, ali on je nastupao u Japanu, što će meni vjerojatno ostati nedosanjani san, i protiv Daleya, s kojim kalibrom borca ja još nisam ušao u ring. Imao je i mali “odmor” od pravog MMA treninga, ali za to vrijeme sam je gubio po Rusiji tako da je on bolje uložio vrijeme haha. U FFCu baš nema sreće, ali to ne znači da me neće pobijediti i zaustaviti moj zamah. Jedina poruka bi bila da se dobro spremi, da nas obojicu zaobiđu ozljede na treningu i u borbi, da ćemo biti prijatelji kako prije, tako i poslje borbe, a u ringu ćemo se potući ko smrtni neprijatelji, ili još gore, ko Slovenac protiv Hrvata hahaha.
Poruka za sve gledatelje i naše čitatelje ?
Želva i Terror nikad ne razočaraju svojim nastupima, pa ko može nek dođe u Trst navijati za jednog od nas dvojice, ili samo uživati u krvavoj borbi dva poznata veterana koji će ostaviti srce u ringu. Ovo je derbi koji se ne propušta. Sportski pozdrav!

Hvala za razgovor

Milan Krušič

7

Share this post: