Goran Babič Hambi : Ovo sve teška pušiona koja če nadam se brzo proč.

Pozdrav Hamby

Šta osobno za tebe znači novonastala situacija oko otkazivanja priredbi i kakvo je tvoje mišljenje o tom problemu ?
Pa iskreno cijela ova situacija je u teškom kurcu i otkazivanje evenata mi je isto u banani. Prvo sam mislio ajde lako čemo sad več jebeno nervozan kaj nema evenata. Fakat mi fali UFC posebno. A mislio sam da pretjeruju sa eventima a sada bedara teska hahah.
Onak mislio sam sad če PPV profitirat na najjače sa borbama bez publike ali vidimo da je teško i to napravit jer kao prvo teško je dofurat borce iz raznih dijelova svijeta a i da možeš oni sami teško mogu trenirat a teško se pripremit bez full kampa i bez trening i soaring partnera i zato je ovo sve teška pušiona koja če nadam se brzo proč.

30729718_994311520726724_7986452237637386240_o
Mnogi poznati sportaši i treneri su prilagodili svoje treninge i život novonastaloj situaciji kako si se prilagodio ti ?

Ja neznam kako su se oni prilagodili ali ja sam zatvorio sve treninge tako da je to jedino moguče trenutno..
Tvoje vidjenje Corona virusa i kako dalje ?

Moje vidjenje Korone je takvo da iskreno nisam oćekivao ovako teško sranje. Nadam se da če to proč do najgore do kraja ljeta. Neznam kako dalje ali ako se mesto me riješi do kraja ljeta nastat ce jebeni horor film koji ne želim gledat. Mislim da če nastat havarija pljački i ubijanja ako ljudi neče moč radit i prehranjivat obitelj.
Kakvo je stanje u Njemačkoj ?

U Njemačkoj je zasada ok. Zavisi kako koja regija. Kod nas u Hesenu je ok karantena je i uglavnom je zatvoreno sve osim dučana apoteka banaka a ugostitelji rade dostave ili za ponjet. Drugim regijama je negdje gore a negdje bolje. Dobra stvar je šta je u Njemackoj zdravstvo brutalno jako pa nema puno smrtnosti. Sve je na jakom nivou i u stanju pripravnosti.
Tvoje mišljenje o ljudima koji coronu ne shvačaju baš ozbiljno ?

A o ljudima teoretičarima zavjere i sličnim likovima ču samo poručit da rade kako misle da je najbolje za njih ali da ako se desi sranje da se izoliraju i sami doma liječe a ne da idu po bolnicama slučajno i da respiratore puste ljudima koji su se od prvog dana držali reda i postovali zakone i propise.

Poruka za naše čitatelje ?

Poruka citateljima je budite mi lijepi zdravi i debeli i voli vas Hambac
Hvala za razgovor in sretno !!
Milan Krušič

Share this post: