GLORY 67 Orlando na Fight Channel PPV-u.

Glory 67 s najpoznatijim kick-boksing ringom svijeta stiže na Floridu! Ovaj sjajan event koji predvodi borba za titulu pero divizije ugostit će Silver Spurs Arena u Orlandu, a glavna borba donosi okršaj tajlandskog prvaka Petchpanomrunga i drugoplasiranog izazivača Anvara Boynazarova iz Uzbekistana.

GLORY 67 Orlando ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu 6. srpnja od tri sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u.

Borba za titulu pero divizije

Petchpanomrung Kiatmoo9 (9-1-0, 2 KO) će na Floridi braniti boje Tajlanda i titulu pero divizije. Ovaj vrhunski kick-boksač je pobijedio u osam od devet borbi u Gloryju, a i taj jedini poraz je bio upitna većinska odluka kad su suci odlučili da je od njega bio bolji Nizozemac Robin van Roosmalen. Petchpanomrung je prvo osvojio privremenu titulu divizije na Gloryju 55, a onda je i ujedinio pojase te se van Roosmalenu osvetio za poraz na Gloryju 59. Titulu je zatim obranio prvi put na Gloryju 63.

I njegov protivnik Anvar Boynazarov (4-4-0, 1 KO) je puno vremena proveo trenirajući na Tajlandu te se kratko vrijeme nalazio i među Top 10 boraca na Lumpineeju. Novi napad na titulu si je osigurao pobjedama na odluku u Gloryju.

Petchpanomrung je trenutačno jedini prvak s Tajlanda u Gloryju nakon što je Sitthichai Sitsongpeenong izgubio titulu na Glory 65 eventu.

Što se ostalih borbi tiče, u sunaslovnoj borbi će rukavice ukrstiti i teškaši Jahfarr Wilnis (7-6-0, 3 KO) i D’Angelo “Big Poppa” Marshall (5-3-0, 3 KO). Obojica se nalaze u samom vrhu ljestvice teške divizije.

Domaći borac s Floride, Asa Ten Pow (9-1, 5 KO’s), također će nastupiti na eventu, a ako pobijedi vjeruje da ga čeka borba za titulu. Za sad u Gloryju ima 4-0 od svog spektakularnog debija kojeg je obilježio nokautom. Njegov protivnik ‘The Moroccan Maniac’ Houssam El Kasri (2-2, KO’s) je također svoja prva dva protivnika zaustavio prije finalnog zvona što svakako jamči zanimljivu i napetu borbu.

U okršaju lake divizije gledat ćemo u Gloryju neporaženog Elvisa Gashija (4-0-0, 1 KO) koji će rukavice ukrstiti sa sunarodnjakom iz SAD-a Justinom Houghtonom (3-3-0), a cijelu priredbu otvara meč u pero diviziji između Abrahama Vidalesa (2-0-0) iz Meksika i Amerikanca Trevora Ragina (0-2-0).

GLORY 67 Orlando ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu 6. srpnja od tri sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u.

GLORY 67 Orlando
Petchpanomrung Kiatmoo9 vs Anvar boynazarov
Jahfarr Wilnis vs D’Angelo Marshall
Asa Ten Pow vs Houssam El Kasri
Elvis Gashi vs Justin Houghton
Abraham Vidales vs. Trevor Ragin

Share this post: