GLORY 65 UTRECHT samo na Fight Channel PPV-u!

GLORY 65 koji se održava u nizozemskog Utrechtu ovog petka predvodit će dvije borbe za svjetsku titulu. Gledat ćemo sudar vladajućeg i bivšeg prvaka kad u ring uđu Alex Pereira u Jason Wilnis, a tu je i borba za titulu između trostrukog izazivača Marata Grigoriana i prvaka Sittichaija Sitsongpeenonga.

GLORY 65 UTRECHT ne propustite u izravnom prijenosu već ovog petka, 17. svibnja od 21 sat samo na Fight Channel PPV-u!

Treći sudar novog i bivšeg prvaka!

U glavnoj borbi eventa Alex Pereira (29-6, 17 KO’s) iz Brazila na ulog stavlja svoju titulu u meču s bivšim prvakom Jasonom Wilnisom (31-9-1, 9 KO’s).

Wilnis jer tijekom svoje vladavine pobijedio Simona Marcusa i Israela Adesaynju, a također je i dvaput tijekom karijere pobijedio Pereiru. 2012. ga je svladao tehničkim nokautom, a 2015. su suci prevagnuli u Wilnisovu korist na Gloryju 20 u Dubaiju.

Od tada je Pereira nanizao 5-1 u Gloryju, a također je uzelo i titulu Simonu Marcusu na Gloryju 46. Sada se nalazi u nizu od četiri pobjede od čega su sve četiri bile obrane titule.

U namjeri da se etablira kao neupitni kralj divizije i dominantna sila u Gloryjevu ringu, Pereira je dugo čekao da dobije priliku da se osveti Wilnisu, a Wilnis je neumorno radio da se opet približi borbi za titulu sve od kad ju je izgubio.

‘The Armenian Devil’ na osvetničkom pohodu

Još jedan borac koji će na umu sigurno imati osvetu je i izazivač lake divizije Marat ‘The Armenian Devil’ Grigorian (60-11-1, 35 KO’s) koji će treći put u karijeri napasti titulu koju drži prvak Sitthichai ‘The Killer Kid’ Sitsongpeenong (122-30-5, 32).

Prvo su se put borili za titulu na Glory 36 Collision eventu na kojem je Sittichai osvojio titulu podijeljenom odlukom nakon pet rundi. Revanš se dogodio na Gloryju 57 u Shenzhenu prošlog kolovoza kad je Tajlanđanin ponovno pobijedio podijeljenom odlukom. Na ovu se borbu Grigorianov tim čak i žalio tvrdeći da je njihov borac statistički položio nešto više udaraca i zato su odmah tražili revanš. U međuvremenu je Grigorian ostao na mjestu prvog izazivača pobijedivši Chrisa Bayju, a hoće li imati sreće u trećem napadu na titulu, saznat ćemo već ovog petka.

U ostale dvije borbe gledamo dva okršaja srednje divizije između Yousrija Belgaouija i Donovana Wissea te Eyevana Danenberga i Yassinea Ahaggana iz Francuske.

GLORY 65 UTRECHT ne propustite u izravnom prijenosu već ovog petka, 17. svibnja od 21 sat samo na Fight Channel PPV-u!

GLORY 65 UTRECHT

Alex Pereira vs Jason Wilnis
Sittichai Sitsongpeenong vs. Marat Grigorian
Yousri Belgaroui vs Donovan Wisse
Eyevan Danenberg vs Yassine Ahaggan

Share this post: