Fight Channel PPV event: UFC Fight Night 135

 

UFC sa svojim novim Fight Night formatom po treći put stiže u Nebrasku, ali ovog puta ne u Omahu nego u Pinnacle Bank Arenu u Lincolnu. Programom vladaju borbe u lakšim kategorijama, uz tek dva sudara srednje i velter kategorije, no matchmaking je sjajan i uzbuđenja bi trebalo biti napretek. Event predvodi borba u lakoj diviziji između Justina Gaethjea i Jamesa Vicka, a su co-main eventu gledamo okršaj između Michaela Johnsona i Andrea Filija u pero diviziji.

UFC Fight Night: Gaethje vs. Vick ne propustite u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju 26. kolovoza, od 04:00h na Fight Channel PPV-u ili na www.fightchanneltv.com!

Justin Gaethje uvjeren da je puno bolji borac od Vicka

Justin Gaethje (18-2 MMA, 1-2 UFC) će 2017. godinu pamtiti po uspješnom debiju u UFC-u i porazu u pravom ratu protiv Eddieja Alvareza, a tu je godinu okrunio i osvajanjem čak dvije nagrade na “Fighter’s Only MMA” nagradama. Borba protiv Alvareza proglašena je najboljom borbom godine, dok je za borbu i pobjedu protiv Michaela Johnsona osvojio nagradu za najveći povratak/preokret.

Ipak 2018. godinu nije počeo najbolje, odnosno doživio je poraz od Dustina Poiriera i prije spomenutog Eddieja Alvareza te si sada ne smije dozvoliti novi poraz. Ovog puta za protivnika ima Jamesa Vicka, borca o kojem baš nema najbolje mišljenje. Protiv Gaethjea se originalno trebao boriti Al Iaquinta koji je otkazao borbu, dok je James Vick (13-1 MMA, 9-1 UFC) spremno uskočio kao zamjena. Desetoplasirani Vick će u kavez ući s četiri uzastopne pobjede. Napokon je dobio priliku u glavnoj borbi i isto je motiviran iskoristiti je.

Michael Johnson protiv Andrea Filija

Sunaslovna borba održava se u perolakoj kategoriji, gdje bivši izazivač lake divizije Michael Johnson (17-13, 9-9 UFC) traži izlaz iz krize, nakon samo jedne pobjede u posljednjih šest nastupa. Ovo mu je ujedno drugi nastup u perolakoj kategoriji, a čeka ga Andre Fili (18-5, 6-4 UFC) iz Teama Alpha Male koji je trenutno unutar niza od dvije pobjede.

Michaela Johnsona je u debiju u pero diviziji nadjačao Darren Elkins. Nakon toga se njegov trenutačni niz pobjeda protegnuo na tri, a prekidom je izgubio i od Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea. Zadnji je put pobijedio u rujnu 2016. kad je nokautirao Dustina Poiriera.

Andre Fili je druga priča. U kavez će ući s dvije pobjede u kojima je bio bolji od Dennisa Bermudeza i Artema Lobova i dobio ih na odluku. Zadnji je put izgubio u srpnju 2017. kad ga je također odlukom porazio Calvin Kattar.

Ostatak glavnog program čine borba ženske slamka kategorije između Angele Hill (8-4 MMA, 3-4 UFC) i Cortney Casey (7-6 MMA, 3-5 UFC) , tu je velteraški duel Jakea Ellenbergera (31-14 MMA, 10-10 UFC) i Bryana Barberene (13-5 MMA, 4-3 UFC) te u startu uzbudljiva borba muha kategorije, između Deivesona Figueireda (14-0 MMA, 3-0 UFC) i Johna Morage (19-6 MMA, 8-5 UFC). Sve će otvoriti Eryk Anders (10-1 MMA, 2-1 UFC), koji nakon poraza od Lyota Machide mora ponovno graditi svoj put prema većim borbama, a pokušat će ga pokrenuti preko Tima Williamsa (15-4 MMA, 0-1 UFC).

UFC Fight Night: Gaethje vs. Vick ne propustite u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju 26. kolovoza, od 04:00h na Fight Channel PPV-u ili na www.fightchanneltv.com!

UFC Fight Night 135: Gaethje vs. Vick
Justin Gaethje vs. James Vick
Michael Johnson vs. Andre Fili
Angela Hill vs. Cortney Casey
Jake Ellenberger vs. Bryan Barberena
Deiveson Figueiredo vs. John Moraga
Eryk Anders vs. Tim Williams

Share this post: