Fight Channel PPV: Bellator 217

 

Bellator 217 ne propustite u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju, 24. veljače, od 3 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u.

Britki Gallagher brani boje irske zastave u rodnom gradu

Irski borac i član SBG dvorane, James Gallagher, ove se veljače vraća u Bellatorov kavez. „Strabanimal“ će rukavice ukrstiti sa Stevenom Grahamom u glavnoj borbi eventa.

James Gallagher (7-1) dobio je priliku izbrisati sjećanje i jedinu mrlju karijere koju je zadobio meču s Rickyjem Bandejasom na UFC-u 204 u kolovozu kad je nokautiran u prvoj rundi. Ovaj šokantni prevrat bio mu je pravo buđenje i grozna dobrodošlica u bantam diviziju, s obzirom na to da se Gallagher prije borio u pero diviziji. I u ovoj će se borbi ipak držati bantama, čime je evidentno da se neko vrijeme planira zadržati u ovoj težinskoj kategoriji.

Gallagher je pobijedio u sve četiri borbe u Bellatoru, a najviše se istakao po svojoj drskosti i „trash talku“ s čime je mnoge podsjetio na McGregora i njegov publicitet.

Međutim, njegov protivnik, manje razvikani Steven Graham (6-3) u kavez ulazi s pet uzastopnih pobjeda. Ovaj borac sa smeđim BJJ pojasom, svih je šest pobjeda ostvario dovršivši protivnike.

Okršaj bivših timskih kolega

Osim Gallaghera od irskih boraca na fight cardu gledamo i meč lake divizije između bivših klupskih kolega Mylesa Pricea (10-7) i Petera Queallyja (11-4-1).

Myles Price je lani podigao puno prašine kad se otkrilo da ovaj bivši sparing partner Conora McGregora i bivša SBG-ova nada trenira s Khabibom Nurmagomedovim u AKA-u uoči UFC-a 229. Price se bori s bivšim timskim kolegom Peterom Queallyjem koji je bio nadomak borbe za Fight Nights Global titulu lake divizije nakon što je u prvoj rundi tehničkim nokautom svladao ruskog favorita Davida Khachatryana u svibnju. Nakon razilaska s ruskom promocijom, došao je u Bellator u rujnu.

Ovim dvjema borbama prethodi borba srednje divizije između Irca Charlieja Warda i Jamieja Stephensona te meč pero divizije između Richa Smullena iz Irske te Adama Gustaba iz Sjeverne Irske.

Bellator 217 ne propustite u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju, 24. veljače, od 3 sata poslije ponoći samo na Fight Channel PPV-u.

Bellator 217

James Gallagher vs. Steven Graham

Myles Price vs. Peter Queally

Charlie Ward vs. Jamie Stephenson

Richie Smullen vs. Adam Gustab

Share this post: