Erik in Patrik Buza : Znamo da če se žrtva isplatiti !!

Tokrat za Fight Madness brata Buza iz Zagreba

 

KOLIKO DUGO TRENIRATE I ZAŠTO STE SE ODLUČILI ZA KICKBOXING?
– TRENIRAMO VEĆ PREKO 10 GODINA OD SVOJE 5.GODINE. BILI SMO JAKO ŽIVAHNI PA SU NAS RODITELJI STAVILI U DVORANU DA SE MALO ISPUCAMO I ZAVOLJELI SMO KICKBOXING, I ETO ZA LJUBAV JOŠ TRAJE.
KAKO SE OSJEĆATE PRED BORBU?
– ERIK:GOTOVO UVJEK IMAM TREMU, ALI ONU POZITIVNU,ALI ČIM KROČIM U RING SVE NESTAJE.

PATRIK :NIKADA NEMAM TREMU UVJEK IDEM OPUŠTENO ALI ŽESTOKO S VJEROM U SEBE I USPJEH.

IMG_20181003_142136
KOLIKO ČESTO TRENIRATE?
– SVAKODNEVNO PO 1 DO 1.5 h OSIM SUBOTE I NEDJELJE U DVORANI I KOD KUĆE VJEŽBE SNAGE, A ZNAMO OTIĆI I NA SPARING U PRIJATELJSKE KLUBOVE.
U KOM KLUBU TRENIRATE?
IMAMO SVOJ KLUB KBK”TEAM BUZA”A SVE TRENINGE I PRIPREME RADIMO U KBK I MMA KLUB “BAN TEAM” U DUBRAVI JER ODSKORA RADIMO I MMA.
KOJI VAM JE NAJDRAŽI TROFEJ?
PATRIK:IMAM IH JAKO PUNO KAO NAJBOLJI BORAC SA RAZNIH TURNIRA ALI NAJDRAŽI JE OVAJ SA NEDAVNOG SVJETSKOG PRVENSTVA KOJE SAM OSVOJIO.

IMG_20181003_142150

ERIK :I JA IMAM PUNO TROFEJA SA RAZNIH TURNIRA KAO NAJBOLJI BORAC, A MENI JE NAJDRAŽI ONAJ S PROŠLOGODIŠNJEG EUROPSKOG PRVENSTVA U SKOPJU GDJE SAM POSTAO EUROPSKI PRVAK.
TKO VAM JE NAJVEĆA PODRŠKA I MOTIVACIJA?
TO SU NAŠI RODITELJI BEZ ČIJE POMOĆI NEBI BILI ONO ŠTO SMO DANAS, SESTRA, PRIJATELJI I FANOVI KOJIH JE SVAKI DAN SVE VIŠE, A MOTIVIRA NAS SVAKA NOVA POBJEDA I ŽELJA ZA JOŠ VEĆIM USPJEHOM.

IMG_20181003_142208
KAKO FINANCIRATE TURNIRE I KOLIKO IH IMATE GODIŠNJE?
TURNIRE FINANCIRAJU NAŠI RODITELJI, POŠTO NITKO NE ŽELI SPONZORIRATI MLADE AMATERSKE BORCE.IMAMO OKO 12 TURNIRA GODIŠNJE DILJEM BIVŠE JUGOSLAVIJE I PO EUROPI.
KOLIKO VAM VREMENA ODUZIMAJU TRENINZI I KAKO USKAĐUJETE TRENINGE SA ŠKOLOM I DRUŠTVENIM ŽIVOTOM?
BUDUĆI DA TRENIRAMO SVAKODNEVNO MALO VREMENA OSTAJE ZA DRUŠTVENI ŽIVOT, PA SE NAJČEŠĆE DRUŠTVO SKUPI KOD NAS GDJE SE ZEZAMO I OPUŠTAMO IGRAJUĆI PLAYSTATION.IDEMO U PRIVATNU ŠKOLU GDJE RIJETKO IDEMO NA PREDAVANJA VEĆINOM UČIMO KUĆE I IZLAZIMO NA ISPITE, UPRAVO ZATO DA SE MOŽEMO POSVETITI SPORTU.
DALI VAM JE TEŠKO ŠTO VIKENDIMA NE IZLAZITE KAO VAŠI VRŠNJACI?
PONEKAD BUDE ALI ČESTO PUTUJUĆI U RANU ZORU NA TURNIRE ZNAMO VIDJETI MLADE KAKO SE VRAĆAJU IZ IZLASKA A MI DOK SE ONI DOMA VEĆINOM TRIJEZNE OSVAJAMO MEDALJE I NIŽEMO USPJEHE, I ZNAMO DA ĆE SE ŽRTVA ISPLATITI JER SE MISLIMO U BUDUĆNOSTI BAVITI KICKBOXINGOM I PROFESIONALNO.

IMG_20181003_142243
ŠTO BI PORUČILI MLADIMA I VAŠIM FANOVIMA?
-PORUKA BI BILA: OKRENITE SE BILO KOJEM SPORTU MAKNITE SE S ULICE NEMATE KORISTI OD NJE, I USPJEH NEĆE IZOSTATI, VJERUJTE U SEBE I USPJET ĆETE.

 

HVALA NA RAZGOVORU I SRETNO DALJE

Milan Krušič

 

Share this post: