Elmedin Buljubašič : Podcenjevanje tega problema je odraz nase družbe

Lep pozdrav Elmedin
Kaj zate osebno pomeni novonastala situacija in kako se ti spopadaš s tem ?
Lep pozdrav iz Velenja….Situacija katera nas je vse doletela, vsekakor ni prijetna. Šport je širok družbeni pojem in zelo pomemben steber vsakega naroda. Kot ste opazili, so naši mediji zelo enosmerno naravnani, saj nihče ne omenja škode, ki bo nastala med klubi in ostalimi športnimi društvi. Podcenjevanje tega problema je pač odraz nase družbe, ki je izjemno kapitalistično naravnana. In to je zelo narobe.
O celotni krizi imam svoje mnenje, saj se ne napajam na mainstream medijih. Upam samo, da bo svet končno spregledal in se vrnil v okvirje morale, etike in fair playa. Da bo mladina končno znala izbrati prave vzornike in mentorje.

10349950_456893284457506_5199609400778192823_n
Kaj je zate osebno pomenil preklic Valhalle v Celju kjer si imel svoje nastopajoče in kakšni so bili tvoji občutki ob tem ?
Situacija v kateri smo, nam je pokvarila marsikaj. Koncno smo sestavili mocno tekmovalno ekipo, odlicno startali sezono, dosegli nekaj odmevnega, potem pa tole….
Sporočilo našim bralcem ter ostalim
Vsem kolegom in trenerjem želim samo eno. Da ostanejo močni in povezani s svojo ekipo in naj ne obupajo, čeprav vem da bo težko. Bralcem portala sporočam, da naj se pazijo in naj ne podlegajo medijem, ki v večini živijo od senzacionalizma. Ostanite zdravi in poglobite se vase, tam vas čakajo vsi odgovori.

Lep pozdrav Elmedin
Hvala za razgovor in srečno
Milan Krušič

Share this post: