Domen Pavletič : Bodite razumni in potrpežljivi

Lep pozdrav Domen
Kaj zate osebno pomeni novonastala situacija in kako se ti spopadaš s tem ?
Lep pozdrav Milan in lep pozdrav vsem bralcem.
Saj nevem kje naj začnem, na določenih področjih se je spremenilo veliko stvari, na drugih skoraj nič. Veliko načrtov se je spremenilo ali pa prestavilo. Kar je meni najbolj pomembno so to resni treningi s trenerjem, prijatelji, sparing partnerji…tega sedaj ni. Bil sem v polnih pripravah na fight, a je bil odpovedan, kar me je malo zafrustriralo…ampak vem, da nisem edini, ki mu to ne diši.

Mnogi znani športniki in trenerji so prilagodili svoje treninge kako si se prilagodil ti ?
Takšne razmere so najboljše, kjer se pokaže posameznikova ustvarjalnost in domišljija. Določen čas posvetim stvarem, ki mi ne ležijo npr. določeni tehniki ali kombinaciji. Forma pa vzdržujem s tem kar mi je najbolj všeč…vreča,shadowbox in trening z lastno težo.

87819986_682121855663801_6340387407057125376_n
Tvoje videnje Corona virusa in kako naprej ?
Dejansko nimam pojma kaj naj si mislim, toliko enih informacij in mešanih občutkov. Kriza je neizbežna,več kaj pa nemorem reči, ker mislim, da noben točno ne ve kako močna bo.
Kako si ti prilagodiš dan v samo izolaciji ?
Na srečo trenutno delam. Po delu sledi počitek, nato trening, večerja in spat… Glede mojega dneva se ni kaj dosti spremenilo. Sem pa človek, ki mu ležanje na kavču, uživanje na soncu pred hišo in lenarjenje ni noben problem

82347675_10216641316529829_5684964368211509248_o
Kaj zate pomeni tako dolga pavza brez tekmovanj ?
Znoru bom…
Ne ne hec. Poskušam razumeti situacijo in poskušam ohranjati formo, da mi ne bo težko potem ko začnemo nazaj trenirati na polno. Seveda sem pa tudi včasih malo nervozen, ker čas gre mimo in nemorem nič narediti glede tega ampak lej, bomo potrpeli.
Kaj meniš o tem da nekateri ne jemljejo dovolj resno vsega skupaj ?
Mislim, da je situacija zelo resna in nevem kako nekateri tega ne razumejo. Gre se za zdravje. Treba je upoštevati navodila države, ki je po mojem mnenju do sedaj postavila dobre ukrepe in z njihovimi navodili bomo v krajšem času šli čez sedanjo situacijo. Določenim ljudem je treba očitno napisat, narisat in še razložit ampak včasih očitno niti to ne zadostuje.
Sporočilo našim bralcem ?
Bodite razumni in potrpežljivi, ostanite doma, posvetite se sebi in družini. Hvala ker ste si vzeli čas in prebrali intervju. Lep pozdrav.

Domen

Hvala za razgovor in srečno
Milan Krušič

Share this post: