David Forster : Vabljeni na Valhallo v Celje !!!

VFN 2 Mini interviews: David Forster
Valhalla Fight Night 2
16.11.2019 | GCC, Celje

Pozdravljen David! Na naslednji Valhalli 16.11. v Celju bo tvoja naslednja borba. Boriš se proti Čečenu Adam Serbievu. Nam lahko poveš kaj več o borbi?
Pozdravljeni. Moj nasprotnik prihaja iz Avstrije iz kluba AK-16. Videl sem eno njegovo amatersko borbo. Iz videnega sklepam, da bo poskušal borbo preseliti na tla. Jaz bom poskušal borbo obdržati v stoje.
Za tabo je odlična borba na prejšnji Valhalli kjer si premagal Dušana Radosavljevića. Kakšne spomine imaš na to borbo in nasploh na event Valhalla Fight Night 1?
Spomini so seveda lepi, saj sem zmagal. Iz borbe sem dobil, kar nekaj izkušenj in stvari, ki jih lahko še izboljšam. Event je bil odlično organiziran. Zahvaljujem se organizatorjem za ponujeno priložnost.
Kakšni so tvoji načrti za prihodnost v MMA karieri?
Moji načrti za prihodnost so narediti še nekaj amaterskih in polprofesionalnih borb, da dobim čim več izkušenj. Nato imam namen nadaljevati s profesionalnimi borbami.
Kakšen je po tvojem mnenju pomen Valhalle za slovensko MMA sceno?
Mislim, da je Valhalla zelo pomembna za slovensko mma sceno, saj ponuja priložnost, da se borci preizkusijo na borbi, ki je zelo podobna profesionalni. Tako lahko vsak borec vidi, če je ta šport resnično za njega.
Povabilo gledalcev na VFN2:Vse vabim 16.11. v Celje v gimnazijo Celje center na Valhalla fight night

Share this post: