Bojan Kosednar Želva:Džakiča spoštujem vendar grem po zmago !!

Vrača se legenda slovenskega MMA Bojan Kosednar Želva.

Lep pozdrav Želva vse nas je razveselila novica o tvojem povratku na sceno,kako je padla ta odločitev ?
Da, moja odločitev je bila spontana po vsem tem času izven ringa sem dojel, kako zelo pogrešam ta šport in sedaj se vračam k temu zaradi česar živim lahko vam zaupam , da se počutim ob tem več kot prerojen .
Bil si dolgo odsoten ali bo tvoj povratek težak ali pa si se že prej pripravljal nanj ?
Sploh ne saj sem ves čas bil aktiven in vzdrževal nek nivo svojega telesa in kondicije same tako, da suvereno lahko potrdim moj povratek v borilno areno.

FFC Želva 794
Sedaj si zopet v FFC ,kakšne načrte pa imaš v naprej ?
Kot prvo naj se zahvalim FFC za povabilo v izredno čast in veselje mi je nastopati za tako profesionalno organizacijo, upam, da bodo tudi oni zadovoljni z mojim nastopom ter se veselim dolgega sodelovanja z njimi. Še posebej pa me veseli, da je moj prvi nastop po dolgem času za FFC ter sploh prvi nastop v Zagrebu, kjer se počutim vedno kot doma, in upam, da me pride podpret tudi Slovenska publika,načrti za naprej so od delati čim več kvalitetnih nastopov kje kdaj in kako pa bo pokazal čas.

FFC 20 zagreb_645
Tvoj nasprotnik je Dušan Džakič izjemno nevaren Srbski borec kako se mu misliš zoperstaviti ?
Dušana izredno spoštujem in ga imam za izredno kvalitetnega nasprotnika, je kompleten borec z ogromnimi izkušnjami zato komaj čakam, da stopiva v ring in pokaževa vse svoje bogato znanje prepričan sem , da bova v Zagrebu oba dala srce v ring ter uprizorila izjemno borbo ter naredila show za vse prisotne!!
Zmagovalca ne bi napovedoval saj sva oba borca z bogatimi izkušnjami in znanjem le ena sama napaka lahko odloči kdo bo dvignil roke na koncu boja, upam in želim si , da bom to jaz definitivno pa grem v Zagreb po novo zmago !

Kosednar-Dzakic
Sporočilo za tvoje zveste navijače ter podpornike ?
Sporočam vsem pridite in si oglejte moj nastop na FFC obljubljam vam da, vas ne bom pustil ravnodušne naredil bom vse da zmagam vabljeni na FFC 20 Zagreb pridite in me podprite ŽELVA IS BACK !!!
Zahvaljujem se vsem , ki so me podpirali skozi celotno kariero vsem ,ki so mi kakorkoli pomagali ob težkih trenutkih, mojemu klubu prijateljem,ki trenirajo z menoj Dalibor Anastasov in Miha Čičič ter tudi Fight-Madness za ta pogovor .
Se vidimo v Zagrebu !!!

Hvala ter srečno v naprej

1509302_903800653012706_4370573301716328943_n

Milan Krušič

Share this post: