Bellator Birmingham samo na Fight Channel PPV-u!

Bellatorova europska serija nastavlja se i u svibnju, a na eventu koji se održava u Birminghamu i kojeg predvode bivši prvak lake divizije Brent Primus i Tim Wilde, dok se u sunaslovnoj borbi bore Derek Campos te Portugalac Pedro Carvalho.

Bellator Birmingham pogledajte u izravnom prijenosu u subotu navečer, 4. svibnja, od 23 sata samo na Fight Channel PPV-u!

Brent Primus protiv Tima Wildea!

Prva Bellatorova priredba u svibnju u glavnom dijelu eventa donosi četiri vrhunske borbe koje predvodi okršaj bivšeg prvaka Brenta Primusa i Tima Wildea. Nakon što je izgubio pojas lake divizije u borbi s Michaelom Chandlerom na Bellatoru 212 u prosincu, Brent Primus (8-1) mora dati sve od sebe da se vrati na pobjedničke staze u meču s Timom Wildeom (12-3) kojem će ovo ujedno biti i promocijski debi. Wilde je Cage Warriors i BAMMA te dolazi iz Engleske. U borbu ulazi s tri pobjede u zadnje četiri borbe, ali mu je ovo ujedno i prvi okršaj u zadnjih trinaest mjeseci.

Pedro Carvalho zamijenio Ryana Scopea u meču s Derekom Camposom

SBG borac Pedro Carvalho odlučio se prihvatiti borbu neposredno prije nadolazeće priredbe kako bi rukavice ukrstio s Derekom Camposom. Campos je ostao bez protivnika u trenutku kad je bivši BAMMA prvak Ryan Scope morao odustati od njihove borbe zbog ozlijede.

Portugalac Pedro Carvalho (9-3) bori se i u lakoj i u pero diviziji, a karijera u Bellatoru mu je krenula sjajno s obzirom na to da je u ovoj promociji već nanizao dvije pobjede. U svom debiju je podijeljenom odlukom bio bolji od hvaljene britanske nade Daniela Crawforda na Bellatoru 200, a onda je u prvoj rundi giljotinom svladao Lucu Vitalija na Bellatoru 211.

Derek Campos (19-8) iskusan je borac koji u meč ulazi nakon poraza od Freirea i Sama Sicilije. Sicilia je na Bellatoru 212 pobijedio podijeljenom odlukom nakon čega Campos u Bellatoru ima 8-6.

Ostale dvije borbe glavnoj dijela programa donose okršaje Fabiana Edwardsa (6-0) i Falca Neta (11-9) te Raymonda Danielsa (0-1) i Wilkera Barrosa (0-0).

Bellator Birmingham pogledajte u izravnom prijenosu u subotu navečer, 4. svibnja, od 23 sata samo na Fight Channel PPV-u!

Bellator Birmingham

Brent Primus vs Tim Wilde
Pedro Carvalho vs. Derek Campos
Fabian Edwards vs Falco Neto
Raymond Daniels vs Wilker Barros

Share this post: