Bellator 220 samo na Fight Channelu!

 
Bellator je pripremio iznimno zanimljivu priredbu za ovaj travanj. Predvodi je Rory MacDonald u obrani titule, što je ujedno i četvrtfinalna borba velter turnira. Protivnik će mu biti Jon Fitch. Osim te borbe, na rasporedu je i borba za titulu prvakinje muha kategorije koju brani sve popularnija Ilima-Lei MacFarlane.

Bellator 220 ne propustite u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju, 28. travnja, od četiri sata poslije ponoći, samo na Fight Channelu!

Rory MacDonald i Jon Fitch u glavnoj borbi

Bellator 220 predvodi borba za titulu velter prvaka, što je ujedno i četvrtfinalna borba velter turnira, a u njoj se bore Rory MacDonald (20-5) i Jon Fitch (31-7-1). Pobjednik ide dalje u polufinle gdje se bori s Neimanom Graciejem koji je savladao Eda Rutha u svojoj četvrtfinalnoj borbi pa će tako i to biti borba za pojas.

Roryju MacDonaldu ovo će biti prva borba nakon poraza od Gegarda Mousasija u borbi za titulu srednje kategorije. Ujedno će mu biti prva obrana titule, koju je osvojio početkom prošle godine u sjajnoj borbi protiv Douglasa Lime. 40-godišnji Fitch je trenutno unutar niza od pet pobjeda, unutar kojih se nalazi osvajanje WSOF titule te dvije obrane iste. Prelaskom WSOF-a u PFL je napustio tu promociju i potpisao za Bellator. U njihovom je kavezu do sada odradio jednu borbu, u kojoj je bio bolji od Paula Daleya. Fitch je 2013. godine otpušten iz UFC-a zbog neatraktivnosti i to u trenucima kada mu je omjer u promociji bio 14 pobjeda i samo tri poraza.

Ženska borba za titulu muha divizije

U sunaslovnoj borbi eventa nastupa Ilima-Lei MacFarlane (9-0) koja je postala prva Bellatorova ženska zvijezda. 28-godišnja Havajka u karijeri je do sada slavila u svih devet borbi, uključujući i borbu za titulu muha divizije te dvije obrane titule. Prošlog mjeseca predvodila je veliki event na Havajima na kojem je savladala Valerie Letourneau. Na ovom eventu čeka je Veta Arteaga (5-2) koja je u nizu od dvije pobjede. Posljednju je ostvarila u borbi s jednom od najboljih kick-boksačica svijeta, Denise Kielholz, na eventu u rujnu, što joj je i osiguralo napad na titulu.

U ostalim borama gledamo okršaj Phila Davisa i Liama McGearyja, Bensona Hendersona i Adama Piccolottija te Gastona Bolanosa i Nathana Stolena.

Bellator 220 ne propustite u izravnom prijenosu u noći sa subote na nedjelju, 28. travnja, od četiri sata poslije ponoći, samo na Fight Channelu!

Bellator 220

Rory MacDonald vs Jon Fitch
Ilima-Lei Macfarlane vs. Veta Arteaga
Phil Davis vs, Liam McGeary
Benson Henderson vs. Benson Henderson
Gaston Bolanos vs. Nathan Stolen

Share this post: