Bellator 219 na Fight Channel

Bellator svoje 219. izdanje ponovno priprema u kalifornijskom Penchanga Resort & Casinu te u glavnom dijelu programa donosi četiri napete borbe. U ‘main eventu’ nastupaju Saad Awad i Brandon Girtz u pokušaju iskupljenja i povratka na pobjedničke staze, dok sunaslovna borba donosi još jedan okršaj lake divizije između Daniela Strausa i Shanea Kruchtena.

Bellator 219 ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu, 30. ožujka, od 2 sata poslije ponoći samo na Fight Channelu!

Iako je Bellator 219 trebao predvoditi brutalni velter okršaj između bivšeg prvaka Andreyja Koreshkova i bivšeg broj jedan izazivača Lorenza Larkina, kao što to često biva u borilačkim sportovima, došlo je do promjene. Naime, Larkin je morao otkazao nastup zbog ozlijede.

Tako je novi Bellatorov main event zakazan između Saada Awada (23-10) i Brandona Girtza (15-8) koji će se okušati u okršaju lake divizije. Obojica su u zadnjim borbama imala poraze, iako je Awad nanizao četiri pobjede prije negoli je izgubio od Bensona Hendersona na Bellatoru 208. Girtz je imao puno lošiji niz te je izgubio četiri od zadnjih pet borbi, iako je njegova treća borba s Derekom Camposom postala instant klasik.

U co-main eventu u dvorani Pechanga Resort and Casina gledamo bivšeg prvaka pero divizije Daniela Strausa (25-8) koji će dati sve od sebe da prekine niz od dva poraza, a ovog ga puta u suprotnom kutu čeka Shane Kruchten (12-4) koji je u zadnjoj borbi na Bellatoru 192 izgubio od Aarona Pica. I ovaj će se obračun odviti u lakoj diviziji.

Iako je originalno trebao predvoditi ovaj event, Andrey Koreshkov (21-3) je pomaknut nešto ranije na glavni dio programa i to s novim protivnikom Mikeom Jasperom (13-4). Koreskov traži iskupljenje i put natrag na pobjedničke staze nakon što je ispao iz Bellatorova Grand Prix turnira u velteru prošlog rujna. Tehničkim ‘sumbissionom’ je izgubio od drugog bivšeg prvaka, Douglasa Lime. Njegov protivnik Jasper ovom će prilikom odraditi debi u promociji u koju ulazi s tri pobjede u California Xtreme Fightingu. Nekoć se također borio i u RFA-u te u Legacy FC-u te je devet od trinaest pobjeda u karijeri ostvario nokautom.

Glavni program Bellatora 219 otvara borba Joea Schillinga (3-5) i Keitha Berryja (15-14-1).

Bellator 219 ne propustite u izravnom prijenosu u noći s petka na subotu, 30. ožujka, od 2 sata poslije ponoći samo na Fight Channelu!

Bellator 219

Saad Awad vs. Brandon Girtz
Shane Kruchten vs. Daniel Straus
Mike Jasper vs. Andrey Koreshkov
Joe Schilling vs Keith Berry

Share this post: